Audi autoverzekering

“Vergelijk en bespaar op uw Audi autoverzekering.”
Audi A1 autoverzekeringen

Vergelijk en bespaar op uw Audi autoverzekering

Als specialist in het vergelijken van autoverzekeringen helpen wij u graag bij het vinden van de beste verzekering voor uw Audi. Of u nu een Audi A1, A3, A4 of een ander model rijdt, bij ons kunt u binnen enkele seconden de premies van alle verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Zo betaalt u nooit meer te veel voor uw Audi autoverzekering. Bespaar vandaag nog op uw premie en geniet van optimale bescherming voor uw geliefde Audi.

De Audi A1 is een populaire keuze onder Audi-liefhebbers. Ontdek meer over de Audi A1 en andere modellen op de website van Audi of lees meer over Audi op de Wikipedia-pagina van Audi.

Bereken en vergelijk direct alle Audi autoverzekeringen hier.

Vergelijk en bespaar vandaag nog op uw autoverzekering! Klik hier om uw autoverzekering te vergelijken bij A.A.P. Verzekeringen.

Autoverzekering voor uw Audi berekenen

Binnen enkele seconden vult u uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometerstand in. Onze tool haalt vervolgens alle premies van verzekeringsmaatschappijen voor u op. In het overzicht kunt u direct uw Audi autoverzekering afsluiten of maximaal 3 maatschappijen vergelijken op dekking en voorwaarden.

Wij vergelijken autoverzekeringen voor u

Wanneer u maximaal 3 maatschappijen met elkaar wilt vergelijken, vink dan de gewenste maatschappijen aan en klik op ‘vergelijken’. U krijgt een overzicht met alle benodigde informatie om rustig door te nemen en de beste keuze te maken.

Speciale uitvoering: de Audi A1 Quattro

In 2011 presenteerde Audi een prototype van de A1 Quattro in Canada op het Fascination quattro evenement. Dit model heeft dezelfde vierwielaandrijving als de TT en de A3. Het prototype beschikte over een 1.4 TFSI-motor van 185 pk, maar de uiteindelijke versie zal geleverd worden met minimaal 200 pk!

De beste autoverzekering voor de beste auto

In december 2011 werd de Audi A1 Quattro voorgesteld als een gelimiteerd model van 333 exemplaren. De A1 Quattro beschikt over een 2.0 TFSI-motor met een vermogen van 256 pk en een koppel van 350 Nm. De vierwielaandrijving wordt geregeld via een hydraulisch bediende koppeling. De A1 Quattro is voorzien van een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met een sprint van 0 naar 100 km/h in 5,7 seconden en een topsnelheid van 245 km/h is de A1 Quattro een indrukwekkende auto. Hij wordt geleverd in de kleur Gletsjerwit en is te herkennen aan zijn aangepaste bumpers, rode strips in de koplampen, zwarte designelementen op de carrosserie, dubbele uitlaten en speciale velgen.

Bij ons profiteert u altijd van extra korting op uw Audi autoverzekering.

De beste Audi autoverzekering

Welk type Audi u ook rijdt, bij ons vindt u gegarandeerd de beste autoverzekering. Als specialist in het vergelijken van autoverzekeringen, vinden wij binnen enkele seconden de premies van alle verzekeringsmaatschappijen voor u. Betaal nooit meer te veel voor uw Audi autoverzekering, laat ons uw autoverzekering vergelijken en begin vandaag nog met besparen op uw premie.

Ontdek de perfecte verzekering voor uw Audi bij A.A.P. Verzekeringen! Klik hier voor de beste Audi autoverzekering.

Share
  • 13th apr, 2015