Fiets met hulpmotorverzekering vergelijken

“A.A.P. Verzekeringen specialist in fiets met hulpmotorverzekering vergelijken”
Elektrische fietsverzekering

Gegarandeerd de beste en goedkoopste fiets met hulpmotorverzekering van Nederland!

Je wilt je fiets met hulpmotor natuurlijk goed en goedkoop verzekerd hebben. Daarom berekenen wij ook voor uw fiets met hulpmotor de meest voordelige premie van Nederland. Via intercollectief heeft u recht op 55% collectiviteitkorting.
Bij A.A.P Verzekeringen profiteert u dus altijd van de laagste prijs inclusief alle bijkomende kosten, zonder schijnbewegingen!

Fiets met hulpmotorverzekering vergelijken

Het kost u bijna geen moeite. Klik op de button rechts en alle premies van alle maatschappijen staan keurig op een rijtje, binnen 1 minuut. Wij laten alleen maar de polissen met de beste voorwaarden zien. Dat is pas makkelijk!

Direct je Fiets met hulpmotor verzekering vergelijken

Fiets met hulpmotorverzekering vergelijken

Elektrische fietsverzekering

Uw fiets met hulpmotor of elektrische fiets zoals de meesten hem kennen gestolen of kapot door een ongeluk? Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij hebben ook voor uw fiets met hulpmotor de beste verzekering. Of u nu een nieuwe elektrische fiets heeft of een tweedehandse, wij maken geen verschil en geven u de hoogst mogelijke korting op uw premie.

Hoe werkt het vergelijken?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. U vult uw postcode in de waarde van uw elektrische fiets in en wij doen de rest. Binnen een paar seconden zullen wij u de premie tonen en kunt u de verzekering voor uw fiets met hulpmotor afsluiten.

Share
  • 13th apr, 2015