Fietsverzekering vergelijken

“A.A.P Verzekeringen is specialist in fietsverzekeringen vergelijken. Gegarandeerd de goedkoopste premie!”
fietsverzekering vergelijken

Wel het gemak en service van een verzekeringskantoor… alleen altijd goedkoper dan rechtstreeks bij de verzekeraar!!

Binnen 1 minuut heb je alle fietsverzekeringen van alle maatschappijen op een rijtje via de handige vergelijkingstool. Wij laten enkel de beste polisvoorwaarden zien.

Direct je fietsverzekering vergelijken

Fietsverzekering vergelijken

Een fietsverzekering vergelijken loont. Fietsen doet iedereen. In de stad, op het platteland, in de bossen of door een dorp. Een fiets kopen is eenvoudig, maar veel mensen vergeten om even op zoek te gaan naar de goedkoopste fietsverzekering. Deze heb je al vanaf 3 euro per maand en dekt echt alles.

Fietsverzekering vergelijken?

Fietsverzekering vergelijken, dat is pas een goed idee! Wie wil er nou niet besparen op de premie voor je fietsverzekering?
Onze klanten profiteren automatisch van de hoogste collectiviteitskorting. De extra korting voor een fietsverzekering varieert van 15% tot 45%!

Quote Consumentenlijn Verzekeringen:
“Een fietsverzekering goed vergelijken kan je het gemakkelijkste op aapverzekeringen.nl”

Fietsverzekering vergelijken

Fietsverzekering vergelijken

Vergelijk nu diverse fietsverzekeringen of het nu gaat om de verzekering van je racefiets, vouwfiets, mountainbike of elektrische fiets wij zorgen voor de goedkoopste fietsverzekering van Nederland. U hoeft alleen maar uw postcode en de waarde van uw fiets in te vullen en wij doen de rest.

Binnen een paar seconden ziet u de premie voor uw fietsverzekering.

Share
  • 13th apr, 2015