Motorverzekering vergelijken

“Snel en gemakkelijk uw motorverzekering vergelijken”
motorverzekering vergelijken

Het is snel, gemakkelijk en levert u gegarandeerd de goedkoopste motorverzekering van Nederland op. Binnen 1 minuut hebben wij een keurig overzicht. Het vergelijken van uw motorverzekering loont zeker. A.A.P. Verzekeringen is de specialist in het vergelijken van motorverzekeringen. Wij berekenen voor u gegarandeerd de beste en goedkoopste premie. Onze klanten profiteren automatisch altijd van de hoogst mogelijke collectiviteitskorting. Deze kortingen variƫren van 15% tot 45%! De premie is nog lager omdat er provisie wordt ingeleverd.

Motorverzekeringen vergelijken

Bereken vandaag nog uw premie voor de goedkoopste motorverzekering via de button.
Wij laten enkel de polissen met de beste polisvoorwaarden zien.

U kunt dus direct uw motorverzekering vergelijken

Motorverzekering vergelijken
Motorverzekeringen vergelijken

Motorverzekering vergelijken en berekenen

Het kost u bijna geen moeite want binnen 1 minuut hebben wij de goedkoopste motorverzekering van Nederland voor u gevonden. Profiteer vandaag nog!

Het is heel simpel, het enige wat u hoeft te doen is het invullen van uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage. Wij doen de rest voor u.

Dekkingen van onze motorverzekeringen

Bij ons heeft u de keuze om uw motor WA, WA Plus of All Risk te verzekeren. Tijdens het vergelijken en berekenen van uw motorverzekering zullen wij een voorstel doen van de beste en voordeligste dekking voor uw motor. U kunt de dekking te allen tijde nog aanpassen mocht u liever een andere dekking hebben dan onze expert keuze. Meer informatie over de dekkingen vindt u op onze website motorverzekeringsplein.nl welke speciaal is ingericht voor motorverzekeringen.

Onze klantenservice

Wanneer u er zelf niet helemaal uit komt of u vind het gewoon fijn om persoonlijk geholpen te worden dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis telefoonnummer 0800 4000 400. De klantenservice is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 14.00 uur.

Dezelfde motorverzekering als rechtstreeks bij de maatschappij maar dan met extra korting

Share
  • 15th apr, 2015