Klassiekerverzekering vergelijken

“bereken binnen 1 minuut uw premie: klassiekerverzekering vergelijken”
klassiekerverzekering

Voor bijzondere auto’s hebben wij altijd een bijzondere verzekering. Een klassiekerverzekering vergelijken is heel interessant. Vanaf €3,25 per maand kunnen wij uw klassieker verzekeren. Onze UNIEKE berekeningsmethode berekent altijd de beste en goedkoopste premie voor uw klassiekerverzekering.

A.A.P. Verzekeringen is specialist in goedkope klassiekerverzekeringen vergelijken. Bereken zelf of bel 0800 – 4000 400.
Als klant van A.A.P. Verzekeringen profiteert u automatisch van alle mogelijke kortingen. De extra korting voor een klassiekerverzekering varieert van 14% tot 42%!

Quote Consumentenlijn Verzekeringen:
“het gemak en service van een verzekeringskantoor… alleen altijd goedkoper!!”

Klassiekerverzekering vergelijken en berekenen

Binnen 1 minuut heb je alle premies van diverse klassiekerverzekeringen van alle maatschappijen keurig in een overzicht. De polissen met de beste polisvoorwaarden laten wij enkel zien.

Direct je bereken premie klassiekerverzekering

Klassiekerverzekering vergelijken
Klassiekerverzekering vergelijken

Goedkope klassiekerverzekering

Binnen 1 minuut hebben wij de goedkoopste klassiekerverzekering van Nederland voor u gevonden en kunt u hem direct afsluiten. Onze premies zijn inclusief alle bijkomende kosten en ook een rechtsbijstand. Bovendien zijn de inzittenden gratis meeverzekerd!

Klassiekerverzekering berekenen op dekking

Om uw klassieker te verzekeren heeft u de keus uit drie dekkingen. De WA, WA Plus en de All risk klassiekerverzekering. Tijdens het vergelijken en berekenen van uw klassiekerverzekering zullen wij een expert keuze afgegeven, deze is gebaseerd mop de ingevulde gegevens. Uiteraard kunt u deze te allen tijde aanpassen.

De All Risk klassiekerverzekering is verreweg de meest gekozen dekking. Dit heeft voornamelijk met de waarde van de klassieker te maken. Eigenaren van een klassieker hebben er meestal heel veel geld, tijd en liefde inzitten en willen daarom geen enkelen risico nemen.

Mocht u op problemen stuiten tijden het vergelijken en berekenen dan kan onze klantenservice u hierbij helpen. De klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 4000 400

Dezelfde klassieker verzekering als rechtstreeks, maar dan met extra korting

Share
  • 13th apr, 2015