Woonhuisverzekering vergelijken

“Binnen 1 minuut uw woonhuisverzekering vergelijken en direct besparen.”
woonhuisverzekering vergelijken

Een woonhuisverzekering vergelijken loont zeker. A.A.P Verzekeringen is specialist in woonhuisverzekering vergelijken. Gegarandeerd de goedkoopste premie van Nederland! Onze klanten profiteren automatisch van de hoogste collectiviteitskorting. Voor woonhuisverzekeringen varieert deze korting van 22% tot 52%! Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

Woonhuisverzekering vergelijken

De hoogste zekerheid voor een zo laag mogelijke premie? Daarom hebben wij alle premies van alle maatschappijen op een rijtje gezet en kunnen wij dus altijd heel gemakkelijk de goedkoopste woonhuisverzekering aanbieden. Wel het gemak en service van een verzekeringskantoor… alleen altijd goedkoper! Naast online afsluiten kunt u ook bellen naar het gratis nummer 0800-4000 400 en u laten adviseren door onze medewerkers.

Woonhuisverzekering vergelijken

Binnen 1 minuut heb je alle premies van alle maatschappijen keurig op een rijtje.
Wij laten enkel de polissen met de beste polisvoorwaarden zien.

De beste dekking voor uw woonhuis?
Klik op de button rechts en begin te besparen op uw woonhuisverzekering.

Autoverzekering beste keus

Waarom een woonhuisverzekering van A.A.P. Verzekeringen?

De woonhuisverzekering van A.A.P. Verzekeringen is bedoeld voor uw als eigenaar van een koophuis. Met onze goedkope woonhuisverzekering bent u verzekerd wanneer uw koophuis beschadigd raakt door bijvoorbeeld brand, storm of water. Met de woonhuisverzekering van ons bent u te allen tijde goed verzekerd. Wij geven u namelijk de garantie dat u nooit onderverzekerd bent wanneer u ons de juiste gegevens door hebt gegeven.

Woonhuisverzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Voor wie is een woonhuisverzekering bedoeld?

Een woonhuisverzekering vergelijken is voor iedereen bedoeld die een koophuis heeft. Heeft u een appartement dan is de woonhuisverzekering in de meeste gevallen voor de vereniging van eigenaren.
Informeer hier goed naar.

De Herbouwwaardemeter Woningen is een handig, niet verplicht hulpmiddel voor verzekeraars en verzekeringsadviseurs om op een snelle, eenvoudige manier de gemiddelde herbouwkosten van standaardtypen woningen vast te stellen. De herbouwwaarde is het bedrag dat een verzekerde nodig heeft om een woning, mocht deze totaal verloren gaan, weer op te bouwen in dezelfde staat en volgens de huidige
bouwvereisten. De herbouwwaarde is dus iets anders dan de vraagprijs of WOZ-waarde van de woning.

Energiezuinig Huis? Profiteer Nu van Korting op je Woonhuisverzekering!

Een groen energielabel voor je woning betekent niet alleen dat je milieubewust bezig bent en bespaart op je energierekening; het kan je nu ook een flinke korting opleveren op je woonhuisverzekering! Door te investeren in een energiezuinige woning toon je aan dat je zorg draagt voor je eigendom. Verzekeringsmaatschappijen waarderen dit en bieden daarom kortingen voor huiseigenaren met een groen energielabel. Zo profiteer je dubbel: een lagere energierekening én een voordeligere woonhuisverzekering!

woonhuisverzekering vergelijken: maak direct een berekening!

Ontdek alles over het energielabel en boost jouw woning!

Share
  • 13th apr, 2015