Camperverzekering vergelijken

“Gegarandeerd de beste en goedkoopste premie van Nederland. Bereken nu je premie.”
camperverzekering vergelijken

Vanwege een ZEER bijzondere “inkoopdeal” bieden we een UNIEKE collectiviteitskorting aan van 75%!! U bent dan gegarandeerd (veel) voordeliger uit! Via intercollectief heeft u recht op 55% collectiviteitskorting. Wij bieden een uitstekende dekking zodat u met een gerust hart op pad kunt gaan! Onze premies zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

A.A.P. Verzekeringen specialist in camperverzekering vergelijken.

Camperverzekering vergelijken

Met onze handige vergelijkingstool ziet u binnen 1 minuut alle premies van camperverzekeringen netjes in een overzicht. Wij laten enkel de camperverzekeringen met de beste polisvoorwaarden zien. U zult ook zien dat vergelijken loont!

Camperverzekering vergelijken
Camperverzekering vergelijken

Camperverzekering vergelijken

Binnen 1 minuut hebben wij de goedkoopste camperverzekering van Nederland voor u gevonden. U kunt natuurlijk uw goedkope camperverzekering ook direct afsluiten, het kost u maar 5 minuten. U hoeft alleen maar uw kenteken, kilometrage, dagwaarde, schadevrije jaren en of het een zelfbouw is of niet in te vullen. Wij doen de rest, binnen enkele seconden ziet u de premies al van alle aangesloten verzekeringsmaatschappijen.

Camperverzekering voor tweedehandse campers?

Ook dit is geen enkele probleem bij A.A.P. Verzekering, wij maken geen onderscheid. Ook voor een tweedehandse camper kunt u gewoon een premie berekenen. Verstandig is om ook gelijk een verzekering voor uw mobiele apparatuur zoals uw laptop, telefoon, Ipad enz. af te sluiten. Hier voor verwijzen wij u naar onze draagbare apparatuur verzekering. Deze kunt u gewoon naast uw camperverzekering afsluiten.

Mocht u er niet uitkomen of vindt u het fijner om persoonlijk geholpen te worden? Neem dan contact op met onze klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 4000 400

Share
  • 13th apr, 2015