Audi A1 autoverzekering

“Audi A1 autoverzekering vergelijken.”
Audi A1 autoverzekeringen

Audi A1 autoverzekering; specialist in het vergelijken van autoverzekeringen.

De Audi A1 is momenteel leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen. De uitvoeringen waaruit u een keuze kunt maken zijn de A1 en de A1 Sportback. Meer informatie over deze twee Audi A1 modellen vindt u op de website van Audi.

De beste Audi A1 autoverzekering

Welke type Audi u ook rijdt, de goedkoopste autoverzekering vindt u gegarandeerd bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van autoverzekeringen. Met onze unieke vergelijkingstool vinden wij binnen een paar seconden de premies van alle verzekeringsmaatschappijen voor u. Betaal nooit meer teveel voor Audi A1 autoverzekering, laat ons uw autoverzekering vergelijken. Begin vanaf vandaag nog met besparen op uw premie.

Direct alle Audi A1 autoverzekeringen berekenen en vergelijken.

Audi A1 autoverzekering berekenen

Uw Audi A1 autoverzekering berekenen doen wij graag voor u en is zoals eerder vermeld binnen enkele seconden gebeurt. U hoeft alleen maar uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en de kilometrage in te vullen. U kunt daarna op volgende klikken en onze tool haalt alle premies van alle verzekeringsmaatschappijen voor u op. In het overzicht wat u te zien krijgt kunt u direct uw Audi A1 autoverzekering afsluiten of maximaal 3 maatschappijen met elkaar vergelijken op dekking en voorwaarden.

Wij vergelijken autoverzekeringen

Wanneer u maximaal 3 maatschappijen met elkaar wilt vergelijken kunt u de maatschappijen aanvinken en op vergelijken klikken. U krijgt dan een overzicht met alle benodigde informatie te zien om eens rustig door te nemen en de beste keuze maken.

Speciale uitvoering; de Audi A1 Quattro

In 2011 presenteerde Audi een prototype van de A1 quattro in Canada op het Fascination quattro evenement. Dit model heeft dezelfde vierwielaandrijving als de TT en de A3.
Dit prototype beschikte over een 1.4 TFSI-motor van 185 pk. Hij zal echter geleverd worden met minimaal 200PK!

De beste autoverzekering voor de beste auto

In december 2011 werd vervolgens de Audi A1 quattro voorgesteld als gelimiteerd model van 333 exemplaren. De A1 quattro beschikt over een 2.0 TFSI-motor met een vermogen van 256 pk en een koppel 350 Nm. De vierwielaandrijving wordt geregeld via een hydraulisch bediende koppeling. De A1 quattro is voorzien van een handgeschakelde zesbak. Over een sprint van 0 naar 100 km/h doet de A1 quattro 5,7 seconden en hij heeft en topsnelheid van 245 km/h. De A1 quattro wordt geleverd in de kleur Gletsjerwit en is te herkennen aan zijn aangepaste bumpers, rode strips in de koplampen, zwarte designelementen op de carrosserie, dubbele uitlaten en zijn speciale velgen.
Bij ons altijd extra korting op je Audi autoverzekering

Share
  • 29th okt, 2015