Volkswagen ID3 autoverzekering


Een speciale Volkswagen ID3 autoverzekering

Volkswagen ID3 autoverzekering berekenen

Voordat u de premies in beeld heeft moet u een aantal gegevens invullen zoals kenteken en postcode. Zodra u de verzekering af wenst te sluiten dan komt er per ommegaande een mail met een dekkingsbewijs zodat u desgewenst direct de weg op kun gaan.

Bereken de premie voor uw Volkswagen ID3 autoverzekering….

De voordeligste autoverzekering tonen we als eerste. U kunt nu een keuze maken en uw Volkswagen ID4 autoverzekering afsluiten. Ook is het mogelijk om de voorwaarden van een aantal maatschappijen te vergelijken. De voorwaarden kunnen nogal eens verschillend zijn, dit is maatschappij afhankelijk.

Lees hieronder een leuke autotest over de Volkswagen ID3
Onder de naam “ID” werkt Volkswagen aan diverse elektrisch aangedreven modellen. Alle ID-modellen zijn ontwikkeld als elektrische auto’s en zijn dus niet verkrijgbaar met verbrandingsmotor. Volgens Volkswagen kunnen de voordelen die elektrisch rijden biedt namelijk alleen worden benut wanneer gebruik wordt gemaakt van een op maat gemaakt platform.

Het eerste model dat dat moet bewijzen is de Volkswagen ID3. Omdat Volkswagens grootste succesnummer, de Golf,  een hatchback is, is de ID3 dat ook. De ID3 is grofweg even groot als de Golf, maar het lijnenspel is veel moderner.
Op die manier is meteen duidelijk dat dit de auto van de toekomst is en geen doorontwikkeling van een model uit het verleden.

Ruimte
Het grootste verschil tussen de Golf en de ID3 zit in de wielbasis. Ten opzichte van de lengte heeft de Volkswagen ID.3 een uitzonderlijk lange wielbasis. Dat is mogelijk omdat onder de motorkap slechts de airconditioning en de besturing zijn te vinden en geen motor (of bergruimte). Dankzij deze constructie kon het dashboard vervolgens verder naar voren worden geplaatst en dat zorgt voor extra binnenruimte.

De ruimte voorin is uitstekend. De ruimte achterin is beduidend groter dan gemiddeld in dit segment en volwassenen zitten hier goed. De bagageruimte is gemiddeld voor een auto van deze omvang. Let op dat de vloer van de kofferruimte niet vlak is wanneer de rugleuning van de achterbank wordt opgeklapt.

Bereken de premie voor uw Volkswagen ID3 autoverzekering….

Voorwaarden vergelijken

Om de voorwaarden te vergelijken vinkt u de maatschappijen aan die u wilt vergelijken. Wij zullen u dan een overzicht tonen met de maatschappijen en hun voorwaarden zodat u deze eens rustig kunt doornemen.

Share
  • 23rd mrt, 2021