Volkswagen Bora autoverzekering


specialist in autoverzekeringen
Een Volkswagen Bora wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk verzekeren maar ook profiteren van de beste service en vriendelijkheid in verzekeringsland.We hebben een speciale korting voor uw Volkswagen Bora autoverzekering.

Volkswagen Bora autoverzekering berekenen

Voordat u de premies in beeld heeft moet u een aantal gegevens invullen zoals kenteken en postcode. Zodra u de verzekering af wenst te sluiten dan komt er per ommegaande een mail met een dekkingsbewijs zodat u desgewenst direct de weg op kun gaan.

Bereken de premie voor uw Volkswagen Bora autoverzekering….

De voordeligste autoverzekering tonen we als eerste. U kunt nu een keuze maken en uw Volkswagen Golf autoverzekering afsluiten. Ook is het mogelijk om de voorwaarden van een aantal maatschappijen te vergelijken. De voorwaarden kunnen nogal eens verschillend zijn, dit is maatschappij afhankelijk.

Voorwaarden vergelijken

Om de voorwaarden te vergelijken vinkt u de maatschappijen aan die u wilt vergelijken. Wij zullen u dan een overzicht tonen met de maatschappijen en hun voorwaarden zodat u deze eens rustig kunt doornemen.

De Volkswagen Bora (wiki) compacte middenklasse model van het Duitse automerk Volkswagen. De Bora volgde in 1998 de Volkswagen Vento op.

Ge├»ntroduceerd in 1998, bleef de auto tot 2005 in productie waarna hij opgevolgd werd door de huidige Jetta. Op de Europese markt werd de typenaam Bora gevoerd. Deze naam komt van een wind die in het Adriatisch gebied voorkomt.

De basis is de Golf. De auto had net als zijn voorgangers weer een iets andere styling van het front. De Bora was verkrijgbaar als sedan uitvoering en als stationwagen, Variant genaamd. De Bora Variant is in Nederland alleen geleverd in de highline uitvoering. Optioneel was de Bora leverbaar met 4motion vierwielaandrijving, voor zwaardere motoren was dit standaard. Bij de transmissie kon gekozen worden voor een handgeschakelde vijf of zes versnellingsbak of een vijftraps Tiptronic automaat waar bij ook zelf schakelen mogelijk is

Bereken de premie voor uw Volkswagen Bora autoverzekering

Share
  • 19th mrt, 2021