Volkswagen Beetle autoverzekering


specialist in autoverzekeringen
 
 
 
Een Volkswagen Beetle willen we heel graag verzekeren.
Dus heb je een Beetle TDI, TSI of een Beetle Cabriolet?
De kortingscode wordt automatisch doorgerekend tijdens de berekening.

Volkswegen Beetle Autoverzekering DUUR?
Juist niet dankzij onze extra kortingen. Maak snel een berekening of bel ons gratis telefoonnummer: 0800 4000 400.

 
 
 

 

Voordat u de premies in beeld heeft moet u een aantal gegevens invullen zoals kenteken en postcode. Zodra u de verzekering af wenst te sluiten dan komt er per ommegaande een mail met een dekkingsbewijs zodat u desgewenst direct de weg op kun gaan.

Bereken de premie voor uw autoverzekering….

Standaard tonen we de goedkoopste autoverzekering.
Maar het is nu ook mogelijk om de voorwaarden van een aantal maatschappijen te vergelijken. De voorwaarden kunnen nogal eens verschillend zijn, dit is maatschappij afhankelijk.

Voorwaarden vergelijken

Om de voorwaarden te vergelijken vinkt u de maatschappijen aan die u wilt vergelijken. Wij zullen u dan een overzicht tonen met de maatschappijen en hun voorwaarden zodat u deze eens rustig kunt doornemen.

Test Volkswagen Beetle
Retro in optima forma

De nieuwe Beetle is vanaf het begin ontworpen als Beetle en dat gaf de vormgevers veel meer vrijheid. Het mooiste compliment was: “deze kever straalt dezelfde schoonheid uit als een Porsche 911”. Die uitspraak duidt op de meer harmonieuze vormgeving.

Ruimte Volkswagen Beetle
Bovendien kon de binnenruimte nuttiger worden gebruikt.
Noodzakelijke techniek zo slim mogelijk in de auto verwerken. Daarbij is de nieuwe Beetle een stuk gegroeid en ook dat vertaalt zich logischerwijs in meer binnenruimte. De bagageruimte is niet alleen veel groter geworden, maar is dankzij de enorme achterklep ook veel beter bereikbaar.

Zowel de hoofd- als de beenruimte achterin is matig. De ruimte voorin is prima. Ondanks de vele verstelmogelijkheden kon nooit een prettige zithouding worden gevonden. Het is alsof het stuurwiel en de voorstoel in een wat ongelukkige hoek tot elkaar zijn geplaatst. Ook na enkele dagen rijden wende dit niet.

Uiteraard is de Beetle ook binnenin vormgegeven naar het origineel. Zo is het dashboard van de hier gereden “Design”-variant uitgevoerd in de lakkleur van de auto. Het stuurwiel is groter en dunner dan gebruikelijk in een moderne auto (maar niet zo groot en dun dat het onprettig wordt).

De klokken zijn ouderwets groot, inclusief een brandstofmeter die groter is dan de gemiddelde toerenteller. Wie graag tot de laatste druppel doorrijdt voor het tanken, kan dat met de Beetle exact uitmikken.

Bovenin het dashboard is een piepklein dashboardkastje te vinden met een rechtopstaande klep in de kleur van de auto; precies zoals bij het origineel uit de vorige eeuw. Voor het broodnodige praktische element is onder het dashboard een tweede, veel ruimer handschoenenkastje te vinden. Het welbekende bloemenvaasje uit de vorige Beetle ontbreekt jammerlijk.

Kijk even op de Wikipedia van de Volkswagen Beetle

Leuk filmpje over de evolutie van de Volkswagen Beetle

Het Youtube filmpje over de Evolutie van de Volkswagen Beetle

Bereken de premie voor uw autoverzekering….

Share
  • 18th mrt, 2021