Toyota Yaris autoverzekering

Gespecialiseerd in autoverzekering
Toyota autoverzekeringen emblem


Een goedkopere autoverzekering vinden was een aantal jaren geleden enigszins een klus. De klanten moesten toen alle verzekeraars bij langs om een calculatie te maken om deze vervolgens weer met mekaar te gaan vergelijken. Wij hebben het u een stuk gemakkelijker gemaakt om uw autoverzekering te vergelijken.
Met onze vergelijkingstool halen wij de premies van alle maatschappijen binnen enkele seconden op. Zo wordt het vergelijken van autoverzekeringen een stuk gemakkelijker.

Toyota Yaris autoverzekering berekenen en vergelijken

Om de premie te uitrekenen hebben wij een paar gegevens van u nodig. Wanneer u de onderstaande gegevens invult, uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage zal onze vergelijkingstool de premies voor u ophalen. Zodra deze bekend zijn zullen wij u deze tonen. Dit duurt slechts enkele seconden.
U heeft nu de gelegenheid om een Toyota Yaris autoverzekering af te sluiten. Ook kunt u er nog voor kiezen om een aantal maatschappijen met elkaar te vergelijken op voorwaarden. Deze kunnen nog wel eens verschillen van elkaar.

Uw autoverzekering berekenen? Wij helpen u graag verder…..

Informatie over de Toyota Yaris

Niets is zo goed dat het niet beter kan. Daarom streven we naar voortdurende verbetering bij alles wat we doen. Dat is geen loze kreet. Of een ‘mission statement’ dat we aan de muur hangen om verder te vergeten. Het is simpelweg onze manier van doen. Daar hebben we een woord voor: ‘kaizen’. Dat betekent: ‘voortdurende verbetering’ en is het basisprincipe bij ons eindeloze streven naar absolute topkwaliteit.

Dit commitment aan kwaliteit resulteert in grote voordelen – voordelen die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. We weten dat u dat ook belangrijk vindt. Want onze klanten vertellen het ons keer op keer door Toyota buitengewoon hoog te plaatsen bij onafhankelijke klant tevredenheid onderzoeken. Het blijkt ook glashelder uit de uitmuntende resultaten die Toyota bereikt in de Euro NCAP veiligheidstests. Bovenal weten we het omdat we voortdurend onderzoeken hoe we u het meeste plezier kunnen laten beleven aan het bezit van uw Toyota. Vanaf het moment dat u besluit tot uw aankoop tot het moment dat u hem uiteindelijk weer verkoopt. Wat we bevestigd zien in het feit dat de overgrote meerderheid van de Toyota rijders ons merk trouw blijft.

Voor u betekent dit dat u, steeds als u de auto start, dit doet met een totaal gevoel van vertrouwen. Het vertrouwen dat je krijgt als je weet dat je auto is ontworpen en gebouwd om aan de allerhoogste eisen van kwaliteit en betrouwbaarheid te voldoen. Voor Toyota is kwaliteit geen loze belofte… het is ons leven.

Een compacte auto voor grootse ideeën
De in Europa ontworpen Yaris combineert een compact en praktisch design met een verrassend rijke standaarduitrusting. Ultiem gebruiksgemak en kwaliteit, verenigd in een fris en energiek design. Kortom: Intelligent rijplezier. Maar dat is nog niet alles. Achter het smaakvolle exterieur gaat een verrassend ruim en praktisch interieur schuil. Ondanks zijn bescheiden lengte van 3,78 meter (Yaris TS 3,80 meter) – ideaal in druk stadsverkeer – biedt de Yaris plaats aan vijf volwassenen.

Hij biedt bovendien de keuze uit drie of vijf portieren. De achterbank is verschuifbaar en geheel neerklapbaar. Verder kunt u kiezen voor het optionele* Smart entry met startknop.
De Yaris is de ideale auto voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Nieuwe motoren hebben gezorgd voor een nog lager brandstofverbruik en een extra milieuvriendelijker karakter, terwijl nieuwe uitvoeringen als de sportieve Yaris Dynamic en de luxueuze Yaris Executive geen wens onvervuld laten.

Meer informatie leest u in deze brochure van de Toyota Yaris

Share
  • 12th jan, 2016