Toyota Prius autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering, die vinden wij
Toyota autoverzekeringen emblem


Het vinden van een goedkope autoverzekeringen is vandaag de dag heel eenvoudig. Zo hoef je niet meer van elke maatschappij de website te bezoeken en een berekening te maken. Bij ons op de website kan je door 1 x je gegevens in te vullen autoverzekeringen vergelijken. Het vinden van een voordelige Toyota Prius autoverzekering is binnen enkele seconden gedaan.

Toyota Prius autoverzekering vergelijken?

Wij hebben een vergelijkingstool ontwikkeld die uit een landelijke database de huidige premies van alle verzekeringsmaatschappijen kan halen. Hier passen wij de hoogst mogelijke collectiviteitkorting aan toe. Zo kunnen wij voor u de goedkoopste autoverzekering afsluiten voor uw Toyota Prius.

Autoverzekering berekenen

Om de goedkoopste premie voor u te kunnen berekenen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage maar in en wij berekenen in slechts een paar seconden de premie voor uw Toyota Prius autoverzekering.

Bereken nu uw premie voor de goedkoopste autoverzekering

Informatie over de Toyota Prius

De revolutie duurt voort. Ontdek de nieuwe generatie van de Hybrid Synergy Drive® en geniet van zorgeloos autorijden. Van krachtige acceleraties, een stabiele wegligging en natuurlijk een toonaangevend laag brandstofverbruik. Met een combinatie van een 1,8 liter VVT-i benzinemotor en twee krachtige elektromotoren bent u in elke situatie verzekerd van maximale prestaties. Daarmee is de Toyota Prius de meest dynamische en zuinige hybride op dit moment. Efficiency kan wel degelijk spannend zijn.

Moeiteloos rijgemak
U bestuurt de auto, de nieuwe Full Hybrid Prius doet het denkwerk. Bijvoorbeeld door automatisch de door u gewenste acceleratie te herkennen en deze te vertalen naar de juiste aandrijving – elektrische energie of benzine. Of beide tegelijk, voor maximale prestaties – de energie wordt gelijkmatig verdeeld over de verschillende krachtbronnen.

Op eenzame hoogte. De nieuwe Full Hybrid Prius is voorzien van een unieke reeks baanbrekende technologieën. Voor de Prius ontwikkelde Toyota een aantal ingenieuze innovaties om energie – en daarmee de aarde – te kunnen besparen. Zo kunt u dankzij het revolutionaire Solar Ventilation System altijd plaatsnemen in een gekoelde auto. Voor extra comfort kunt u vlak voor u instapt bovendien de airconditioning aanzetten, dankzij ’s werelds eerste op afstand bedienbare airconditioning.

Geniet met een schoon geweten van uitdagende prestaties, in de wetenschap dat uw auto uitzonderlijk weinig brandstof verbruikt. De Prius beschikt over een gecombineerd vermogen van 100 kW (136 pk) en de CO2-emissies zijn zeer laag. Dat voelt niet alleen goed, dat rijdt ook goed. Met zijn elektromotoren reageert de Prius snel en levendig op elk commando, maar zodra u eenmaal buiten de stad het gaspedaal wat verder intrapt, zult u ook op de snelweg genieten van het dynamische, stille rijgedrag en de voortreffelijke wegligging.

Verfijnde en gebruiksvriendelijke technologie.
Geniet van een interieur waarin hightech voorzieningen en gebruiksvriendelijkheid een eenheid vormen. De heldere en goed afleesbare displays zorgen met hun eenvoudige menubediening voor extra comfort. Het bestuurdersgedeelte kent een al even duidelijke indeling. Het interieur staat volledig in dienst van uw rijplezier, dat mede daarom even uitdagend als veilig is

Meer informatie lees u in de brochure

Share
  • 13th jan, 2016