Toyota Aygo autoverzekering

Toyota autoverzekeringen emblem


Een voordelige autoverzekering vinden was een aantal jaren geleden nogal een klus. De klanten moesten toen alle verzekeringsmaatschappijen bij langs om een berekening te maken om deze vervolgens weer met elkaar te gaan vergelijken. Wij hebben het u een stuk gemakkelijker gemaakt.

Met onze vergelijkingstool halen wij de premies van alle maatschappijen binnen enkele seconden op. Zo wordt het vergelijken van autoverzekeringen een stuk eenvoudiger.

Toyota Aygo autoverzekering berekenen en vergelijken

Om de premie te berekenen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wanneer u de volgende gegevens invult, uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage zal onze vergelijkingstool de premies voor u ophalen. Zodra deze bekend zijn zullen wij u deze tonen. Dit duurt slechts enkele seconden.

U heeft nu de gelegenheid om een Toyota Aygo autoverzekering af te sluiten. Ook kunt u er nog voor kiezen om een aantal maatschappijen met elkaar te vergelijken op voorwaarden. Deze kunnen nog wel eens verschillen van elkaar.

Laat ons vandaag nog uw autoverzekering berekenen

Informatie over de Toyota Aygo

De Toyota Aygo compact, maar indrukwekkend. Het vierwielige bewijs dat het leven niet saai hoeft te zijn. Kijk maar eens naar zijn energieke, sportieve gestalte. Gespierd, extravert en uitnodigend. Extra breedgeschouderd rond de wielen en voorzien van sterk geaccentueerde koplampen en subtiel met chroom omrande achterlichten. Van de AYGO kun je veel zeggen, maar saai? Dat nooit.

Zijn kenmerkende design geeft de AYGO indrukwekkend veel binnenruimte. Verderop in deze brochure lees je er alles over. Je kunt wel alvast nadenken over welke van deze lakkleuren het meest bij je past: Fire Red, Charcoal Grey, Satin Silver, Midnight Black, Mystic Blue, Olive Green (voorbehouden aan de AYGO Aspiration Green) of Comet Blue. Die laatste is exclusief leverbaar op de nieuwe AYGO Dynamic Blue. De AYGO is leverbaar als driedeurs en als vijfdeurs en met vier uitrustingsniveaus. Aan jou de keuze!

Toyota Optimal Drive.
Een innovatief programma, gericht op de beste balans tussen een uiterst gunstig brandstofverbruik, een zeer lage CO2-uitstoot en optimaal rijplezier. Standaard op elke AYGO. De AYGO beschikt over innovatieve motortechnologie en geavanceerde transmissies, met componenten die licht en compact zijn, met een lage weerstand werken en die helpen om de efficiëntie van de motor te verbeteren.

Meer informatie over de Toyota Aygo leest u in deze brochure.

Share
  • 12th jan, 2016