Autoverzekering tips

De beste tips voor het kiezen van een autoverzekering
Autoverzekering tips

Het vinden van een goede autoverzekering kan best een tijdrovende klus zijn. Wij geven uw hier een drietal tips die kunnen helpen bij het vinden van de juiste autoverzekering.

Autoverzekering tips

1: Kies de juiste dekking.
De keuze van de dekking is bepalend voor de hoogte van de premie. U kunt kiezen uit 3 dekkingen. De WA autoverzekering. Deze is verplicht wanneer u een auto op naam heeft. Wanneer u een ongeluk krijgt zal de verzekeraar de schade aan derden vergoeden. Schade aan uw eigen auto wordt niet vergoedt.

Wilt u liever uitgebreider verzekert zijn dan kunt u kiezen voor de WA+ autoverzekering. Deze biedt naast de dekking van de WA autoverzekering nog iets extra’s. Zo bent u ook verzekerd voor schade ontstaan door brand, aanrijdingen met dieren, ruitbreuk, diefstal, hagel en andere extreme weersomstandigheden.

En wanneer u een gloednieuwe auto heeft gekocht, raden wij een All Risk autoverzekering aan. De naam zegt het al…….met de Allrisk dekking bent u verzekerd voor echt alles.

2: No-claim beschermer.
Bij veel verzekeraars kunt u er voor kiezen om uw no-claim beschermen. Hiervoor betaald u dan maandelijks een kleine bijdrage. In geval van een ongeval kan dit u een hoop geld schelen.

3: Autoverzekeringen vergelijken.
Vergelijk altijd meerdere autoverzekeringen. Dit kan zorgen voor een leuke besparing op uw premie. Wij raden u aan om dit jaarlijks te doen aangezien er een hoop verandert in de verzekeringswereld kan dit elk jaar voor een leuke besparing zorgen. U kunt uw autoverzekering onafhankelijk vergelijken bij ons op de website.

Vul uw kenteken maar eens in……

Wij hopen dat u wat heeft gehad aan onze autoverzekering tips!

Share
  • 2nd okt, 2015