Autoverzekering jongeren

Speciaal voor de beginnende bestuurders hebben wij de autoverzekering jongeren. Als beginnend bestuurder heb je namelijk nog geen no claim opgebouwd en val je vaak in de zogeheten risico groep (jonger dan 24 jaar).

Omdat wij vinden dat iedereen recht moet hebben op een goedkope autoverzekering hebben wij speciale afspraken gemaakt met de verzekeraars. Wij geven altijd de hoogste collectiviteitskorting en daarnaast leveren wij ook nog eens provisie in zodat de autoverzekering jongeren ook betaalbaar wordt.

autoverzekering jongeren

Autoverzekering jongeren vergelijken

Het vergelijken van een autoverzekering jongeren is heel eenvoudig en kost je maar 2 minuten tijd. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je kenteken, postcode, geboorte datum en de kilometrage in te vullen. Nadat de gegevens bij ons binnen zijn (2sec) zal onze vergelijkingstool onmiddellijk opzoek gaan naar de beste en voordeligste autoverzekering voor jongeren.

Ik wil een autoverzekering jongeren vergelijken

Autoverzekering jongeren afsluiten

Nadat je de autoverzekering voor jongeren hebt vergeleken is het afsluiten ervan nog maar een kleine stap. Wel vragen we om een aantal extra gegevens in te vullen en online terug te sturen door middel van het formulier. Zodra je dit hebt gedaan heb je direct een voorlopige dekking. Je polis en polisvoorwaarden zullen binnen enkele dagen in de brievenbus verschijnen en vanaf dan heb je een volwaardige dekking.

Share
  • 11th aug, 2015