Autoverzekering Interpolis?

autoverzekering Interpolis

Als u voor een autoverzekering Interpolis wilt hebben als uw verzekeraar, dan willen wij u er graag op wijzen dat er wellicht net zulke goede maar nog goedkopere aanbiedingen beschikbaar zijn. U kunt dit ontdekken door slim te vergelijken. Om u hierbij te helpen hebben wij een online tool ontwikkeld waarin u met het invoeren van uw kenteken, uw postcode, geboortedatum, schadevrije jaren en uw kilometrage al een berekening kunt maken.

Start uw vergelijking met het invoeren van deze gegevens. Op deze manier kunt u zien of bij een autoverzekering Interpolis de beste keuze is. Natuurlijk telt niet alleen de premie, maar vooral de inhoud is belangrijk. Een voordelige premie heeft vaak belangrijke onderdelen iets minder goed gedekt in vergelijking met anderen. U kunt op deze site diverse premies naast elkaar zetten en alle onderdelen met elkaar vergelijken. Zo ziet u in een oogopslag de belangrijkste verschillen. Probeer het maar eens uit door op de onderstaande link te klikken.

Vergelijken autoverzekering Interpolis

Nadat u bovenstaande gegevens heeft ingevoerd, wordt de berekening gestart. Er wordt een top 10 opgesteld van de goedkoopste premies. U kunt hieruit al een keuze maken, maar het is wellicht verstandiger om eerst te vergelijken. Vink bijvoorbeeld drie premies aan en klik op de ‘vergelijk’ knop. De drie premies worden dan netjes naast elkaar gezet. U kunt nu per onderdeel zien welke van de drie de betere keuze is.

Voordelen van vergelijken

Naast het feit dat u zeer gemakkelijk de beste deals naar boven kunt halen is het vooral voor uw portemonnee van belang. Via ons krijgt u bij de grotere maatschappijen hoge kortingen tot wel 40%. U krijgt dan een uitstekende dekking, maar betaald veel minder geld dan uw buurman bij wijze van spreken. Alle getoonde premies zijn inclusief bijkomende kosten en rechtsbijstand. Ook zijn alle inzittenden gratis meeverzekerd.

Autoverzekering afsluiten

Mocht u een geschikte premie hebben gevonden, dan bieden wij u de mogelijkheid om direct af te sluiten. Nadat u op ‘verder’ heeft geklikt, kunt u het aanvraagformulier invullen. U ontvangt van ons via de mail een schriftelijke bevestiging wanneer alles in orde is gemaakt.
Direct een autoverzekering vergelijken

Share
  • 2nd okt, 2015