Autoverzekering ervaringen

ervaringen

Deel uw ervaringen met andere bezoekers. Wij hebben een recensie systeem waarin u zelf uw mening kan geven. Wij hechten hier veel waarde aan om de gebruikerservaringen te kunnen verbeteren. Wat vindt u bijvoorbeeld van de bereikbaarheid van de klantenservice, of van onze website op een mobiele telefoon. Naast het feit dat wij graag uw mening horen over onze aangeboden verzekeringen is het ook voor kwaliteitsdoeleinden van belang dat u uw ervaringen deelt.

Wat vind u bijvoorbeeld van onze verzekeringen, of hoe is een schadegeval afgehandeld, en bij welke maatschappij heeft u de beste ervaringen. Allemaal belangrijke details waar wij in de toekomst ook weer op kunnen inspelen. Wel of niet verder gaan met diverse maatschappijen kan bij wijze van hiermee bepaald worden. Neem daarom eventjes een minuutje van uw tijd en schrijf een recensie.

Wij proberen u zo goed mogelijk online te informeren, dus ook als u hierin iets mist, laat het ons weten. Vond u de aanvraag goed verlopen of stuitte u tegen diverse problemen aan? De website blijft volop in ontwikkeling. Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk tijdens kantooruren bellen met onze medewerkers van de klantenservice via het gratis nummer 0800 4000 400.

Autoverzekering ervaringen

Heeft u een autoverzekering afgesloten bij een van onze aangesloten partijen, laat het de overige bezoekers ook weten wat u er van vindt. Het gaat erg gemakkelijk. Onderin de pagina’s kunt u een recensie schrijven en ons beoordelen over dat specifieke onderwerp. Bent u ergens helemaal niet tevreden over, dan kunt u uiteraard ook bellen met onze klantenservice, maar het is beter om dit te delen op internet. Als wij namelijk met de nodige regelmaat steeds dezelfde klachten binnenkrijgen, kunnen wij hier weer op inspelen en de kwaliteit waarborgen.

A.A.P. Verzekeringen beoordelen

U kunt direct de laatste recensies lezen per pagina, maar als u zelf eentje wilt maken klikt u op de tekst onderin het recensie vakje. Vul hier uw naam in met uw woonplaats. Kies voor een korte of een langere recensie en klik op plaatsen. Zo gemakkelijk is het om uw stem te laten horen. Met onze hoge klanttevredenheid hebben wij een naam hoog te houden en staan altijd open voor eventuele suggesties van onze bezoekers!

Bekijk of schrijf hier uw Google recensie

Share
  • 2nd okt, 2015