Autoverzekering dagwaarde

Bij het afsluiten van een autoverzekering wordt uw auto meestal verzekerd tegen dagwaarde. Indien u een nieuwe auto heeft, dan is het eerste jaar altijd verzekerd tegen nieuwwaarde, of cataloguswaarde, of aanschafwaarde, net hoe u het wilt noemen. Daarna schakelen de meeste verzekeraars over naar dagwaarde. Om deze verschillen te ontdekken hebben wij een handige vergelijkingstool ontwikkeld. Hierin kunt u namelijk uitgebreid het complete pakket per premie bekijken en eventueel naast elkaar te leggen zodat u dit in alle rust alles kunt nalezen.

Keert mijn autoverzekering dagwaarde of nieuwwaarde uit?

Dit kunt u uitzoeken door gebruik te maken van onze vergelijkingstool onder de paarse button. Klik hier op en vul uw kenteken in. Wij vragen daarnaast ook om uw postcode, geboortedatum, kilometrage en schadevrije jaren in te voeren zodat wij een kloppende berekening voor u kunnen maken. Aan de hand van deze berekening ziet u een top 10 goedkope premies. U kunt hier enkele premies selecteren en op vergelijken klikken. Op dat moment komen ze netjes naast elkaar te staan om iedere module even apart onder de loep te nemen. Zo kunt u ook zien of uw autoverzekering dagwaarde of nieuwwaarde uitkeert.

Autoverzekering vergelijken

U kunt op deze site heel gemakkelijk diverse autoverzekeringen vergelijken. Op deze manier haalt u de beste deals naar boven met de juiste dekkingen wat voor u belangrijk is. U krijgt van ons een expert keuze aan de hand van de ingevulde gegevens maar u kunt ten alle tijden schakelen tussen WA, WA+ en All Risk om de verschillen in premies ook duidelijk weer te geven. Ontdek wat u kunt besparen door slim te vergelijken. Klik op de paarse button om direct te beginnen met vergelijken.

Autoverzekering dagwaarde

Afsluiten van een autoverzekering

Indien u een geschikte premie heeft gevonden kunt u op onze site ook direct overgaan tot afsluiten. Vul uw gegevens in en uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Bij een akkoord ontvangt u van ons nog een schriftelijke bevestiging per mail.

Share
  • 23rd sep, 2015