Autoverzekering Consumentenbond

U kunt natuurlijk ook bij het vergelijken van een autoverzekering Consumentenbond raadplegen maar ook zij hebben niet altijd de beste deals voor u. Bovendien is de Consumentenbond er voor om u onder andere te behouden van eventuele miskopen. Goed natuurlijk, maar het is niet een 100% verzekeringskantoor. Bij A.A.P. Verzekeringen krijgt u meer voordeel bij de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Bij ons kunt u door middel van een collectiviteitskorting tot 40% krijgen. Zo krijgt u een uitstekende dekking voor veel minder premie. Bovendien leveren wij ook nog eens in op onze provisie waardoor er amper nog bijkomende kosten zijn. Deze kosten zijn overigens al verwerkt in de premies die op uw scherm verschijnen als u via onze online berekeningstool uw gegevens invoert.

Bij een autoverzekering Consumentenbond raadplegen?

Dit is uiteraard voor u een vrije keuze, maar wij willen u er graag op wijzen dat er via onze berekeningsmodule een aantal hele scherpe premies uitrollen. U kunt bij ons uw autoverzekering veel goedkoper onderbrengen bij diverse grote verzekeringsmaatschappijen. Het kan natuurlijk geen kwaad om even de tijd te nemen en een berekening te maken want het blijft een geheel vrijblijvende aanbieding waar u niet gelijk aan vast komt te zitten. Wij willen u graag laten inzien dat een autoverzekering niet duur hoeft te zijn.

Vergelijken

Vergelijken is erg makkelijk. Vul gewoon uw kenteken in met uw postcode, geboortedatum, kilometrage en schadevrije jaren om tot het berekenen over te gaan. Binnen slechts enkele seconden ziet u al een premie voorstel van een 10-tal verzekeringsmaatschappijen. De voordeligste premie staat bovenaan en aan de hand van de beoordelingen van de consumentenlijn kunt u zien welke hoger aangeschreven staat. Wel is het verstandig om diverse premies met elkaar te vergelijken door ze te selecteren en op vergelijken te klikken. Zo komen ze netjes op een rij naast elkaar te staan en kunt u heel gemakkelijk alle modules apart inzien en zelf bepalen wat voor u de beste keuze is.

Autoverzekering Consumentenbond

Afsluiten

Als u een autoverzekering heeft gevonden dan kunt u bij ons ook direct online afsluiten. Klik op de gewenste premie en vul het aanvraagformulier in. Wanneer wij uw aanvraag ontvangen nemen wij deze in behandeling. Mocht alles in orde zijn dan krijgt u van ons nog een schriftelijke bevestiging op het door u aangegeven mailadres. Tot die tijd bent u als het ware tijdelijk verzekerd en kunt u wel gaan rijden. Al onze verzekeringen zijn inclusief bijkomende kosten en rechtsbijstand. Tevens zijn alle inzittenden gratis meeverzekerd!

Share
  • 23rd sep, 2015