Autoverzekering BTW

Bij iedere aankoop die u doet als particulier krijgt u te maken met BTW. Zo ook met verzekeringen. Over een autoverzekering is de BTW alsnog 21%. Mocht u een eigen bedrijf hebben dan is het mogelijk om deze kosten te verrekenen. Het maakt uw autoverzekering ineens een stuk voordeliger want over de cataloguswaarde van de bedrijfsauto kan ook nog eens 21% afgehaald worden. Wel is het zo dat wanneer u uw auto exclusief BTW gaat verzekeren, de schade uitkeringen ook exclusief BTW zijn. U dient dus de rest van de rekening zelf te betalen. De enige vorm van belasting waar u niet onderuit kunt komen is de assurantiebelasting.

Autoverzekering met BTW

Naast een autoverzekering voor zakelijk gebruik bieden wij natuurlijk ook autoverzekeringen voor particulieren. In alle gevallen kunt u uit drie verschillende dekkingen kiezen. Wij bieden WA, WA+ en All Risk aan tegen lage premies. Dit is mogelijk omdat wij afspraken hebben gemaakt met diverse verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen u hierdoor een collectiviteitskorting aanbieden naast het feit dat wij ook inleveren op onze provisie. Bij de grootste verzekeraars hebben wij een korting tot 40% weten te krijgen. Profiteer vandaag nog van dit aanbod. U betaalt natuurlijk over uw autoverzekering BTW, en dat mag ook wel een keer wat minder gaan kosten per maand. Om de goedkoopste autoverzekering te kunnen vinden hebben wij een online tool ontwikkeld die alle maatschappijen met elkaar kan vergelijken.

Vergelijken van uw autoverzekering

Om te kunnen beginnen met vergelijken dient u een kenteken in te voeren. Vul uw postcode, geboortedatum, kilometrage en schadevrije jaren in om de berekening te starten. Nadat dit klaar is ziet u een top 10 van goedkoopste premies. Selecteer er bijvoorbeeld drie van en klik op vergelijken. Op dat moment worden de keuzes naast elkaar gezet zodat u in alle rust de verschillende modules kunt bekijken. Doordat dit naast elkaar staat ziet u vrij snel welke verzekeraar de beste dekking biedt.

Autoverzekering BTW

Afsluiten

U betaalt gewoon over uw autoverzekering BTW tenzij u een zakelijke klant bent, maar onze premies zijn zo laag dat het bijna lijkt alsof het exclusief BTW is. Mocht u een geschikte premie hebben gevonden, dan kunt u ook direct de polis afsluiten. Vul hiervoor het aanvraagformulier in en u krijgt van ons een schriftelijke bevestiging per mail.

Share
  • 23rd sep, 2015