Beste autoverzekering

Wat is nou de beste autoverzekering? Dat is natuurlijk zonder twijfel de All Risk dekking. Alle mogelijke schadegevallen zitten er wel in verwerkt. Misschien heeft u helemaal geen nieuwe auto en is een All Risk verzekering veel te duur. Dan zijn er ook nog andere opties. De standaard WA, en de WA Beperkt Casco. Om er achter te komen wat voor u de beste autoverzekering is hebben wij een online vergelijkingstool ontwikkeld waarin u met de invoer van uw kenteken al een advies van ons kunt krijgen. Aan de hand van de ingevulde extra gegevens en het kenteken wordt er namelijk een expert keuze voor u gemaakt. U hoeft hier uiteraard geen gehoor aan te geven want het is en blijft uw eigen keuze.

Beste autoverzekering vergelijken

Om een keuze te kunnen maken wordt er voor u alvast een top 10 opgesteld waarin de beste autoverzekering premies verwerkt zijn. De goedkoopste staat uiteraard bovenaan maar dat wil nog niet zeggen dat dit ook de beste autoverzekering is. Dit kunt u zelf bepalen door onze vergelijkingstool te gebruiken. Selecteer bijvoorbeeld drie verschillende premies en klik op ‘vergelijken’. De gekozen premies worden dan netjes naast elkaar gezet zodat u iedere module even apart kunt inzien. Aan de hand van deze lijst kunt u bepalen welke verzekeringsmaatschappij voor u de beste autoverzekering biedt.

Vergelijkingstool

Om naar de vergelijkingstool te kunnen gaan hoeft u alleen maar op de paarse button te klikken. Volg dan de instructies op het scherm en binnen slechts enkele seconden heeft u de beste autoverzekering voor uw situatie al gevonden. Diverse maatschappijen hebben zich bij ons aangesloten waardoor wij hogere kortingen kunnen geven aan onze klanten.
Beste autoverzekering

Beste autoverzekering afsluiten

Selecteer de gewenste premie met de voorwaarden die u graag wilt en klik op ‘verder’. U wordt dan gevraagd om een aanvraagformulier in te vullen. Wanneer u dit heeft ingevuld wordt deze aanvraag door ons in behandeling genomen. Bij goedkeuring ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per mail.

Share
  • 22nd sep, 2015