Autoverzekering beste keus

Welke autoverzekering is nou eigenlijk de beste keus. Geen enkele autoverzekering is namelijk hetzelfde en daarom hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld. Hierin kunt u namelijk zelf gaan kijken welke autoverzekering de beste keus is. Hier zijn de meningen nog al over verdeelt. Logisch, want iedereen zit wel weer in een andere situatie. U heeft niet een All Risk dekking nodig bij een auto van 15 jaar oud. Het is overigens de een keuze die u zelf maakt. De dagwaarde van de auto staat niet goed tegenover de maandpremie. Een klein beetje schade al kan leiden tot een total loss verklaring.

Goedkoopste autoverzekering beste keus?

Nee, absoluut niet. De voordeligste premie heeft altijd wel een klein addertje onder het gras. De dekking is vaak minder uitgebreid dan een premie van een paar euro meer per maand. Om hier geen misverstanden over te hebben is onze tool een uitstekend middel om de diverse verschillen boven water te halen. Klik bijvoorbeeld op ‘meer info’ naast de premies om de verschillende modules te zien die worden ondersteund. Er is echter ook een handigere manier om de premies met elkaar te vergelijken. Dit kan namelijk via een overzicht.

Vergelijken

Selecteer bijvoorbeeld twee of meer premies en klik op vergelijk. U krijgt dan een overzicht met alle modules naast elkaar. Zo kunt u heel gemakkelijk zelf inzien welke elementen voor u belangrijk zijn bij een autoverzekering. U bepaald dus zelf welke autoverzekering beste keus is door slim te vergelijken.

Kiest u voor WA, WA+ of All Risk, bekijk in alle rust welke premie het beste bij u past. Start hiervoor de vergelijkingstool via de paarse button.

Autoverzekering beste keus

Beste keus afsluiten

Als u na al dat speurwerk een geschikte premie heeft gevonden, dan bieden wij daarnaast ook de mogelijkheid om online af te sluiten. Selecteer de premie die u graag wilt en vul het aanvraagformulier in. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen nemen wij uw aanvraag in behandeling. U bent dan tijdelijk verzekerd totdat u van ons een schriftelijke bevestiging per mail heeft ontvangen.

Share
  • 22nd sep, 2015