Actie

U bent op zoek naar een autoverzekering. Vaak kunt u bij diverse maatschappijen vanuit een actie-periode een voordelige premie afsluiten en dan is dat helaas alleen voor bijvoorbeeld het eerste jaar. Dit mag u ook vervelende lokkertjes noemen. Wij van A.A.P. Verzekeringen doen niet aan actie-periodes omdat wij simpelweg altijd de scherpste prijzen hebben. Vergelijken het zelf maar eens via onze handige tool. Om u hierbij een handje te helpen hoeft u slechts enkele gegevens in te voeren. De belangrijkste is uiteraard het kenteken want dan weten wij meteen om welke auto of het gaat. Voor de rest willen wij graag weten wat uw postcode en geboortedatum is, plus de kilometrage en uw schadevrije jaren. Met deze gegevens kunnen wij al een hele accurate berekening maken.

Geen actie, maar gewoon altijd goedkoper…

Standaard biedt A.A.P. Verzekeringen u een collectiviteitskorting tot wel 40% en leveren wij ook in op onze provisie. Al onze premies zijn inclusief rechtsbijstand en bijkomende kosten. Tevens zijn alle inzittenden gratis meeverzekerd. Onze module pechhulp kunt u ook al krijgen voor € 2,50. Wij brengen uw autoverzekering goedkoper onder bij de meest gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dankzij uitstekende afspraken krijgt u bij ons de mogelijkheid om van al deze voordelen te profiteren. Uw voordeel staat bij ons voorop!

Autoverzekering vergelijken

Vergelijk op onze site heel snel een aantal premies met elkaar door ze te selecteren en op ‘vergelijken’ te klikken. Ze komen dan netjes naast elkaar te staan met alle modules keurig uitgelijnd onder elkaar. Zo kunt u heel snel de verschillen inzien. Bekijk zo alle modules die voor uw situatie van belang kunnen zijn zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen kunt komen te staan. Wees zeker van uw zaak door heel simpel eventjes te kijken naar de polisvoorwaarden.
Autoverzekering actie vergelijken

Autoverzekering afsluiten

U kunt wel stellen dan wij geen tijdelijke actie-periodes hebben maar gewoon altijd de beste prijs. Sluit daarom vandaag nog uw autoverzekering af via de online tool en profiteer van Nederlands beste deals. Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier en u ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging per mail indien uw aanvraag is goedgekeurd.

Share
  • 22nd sep, 2015