Aapverzekeringen

Als de absolute specialist in het vergelijken zijn wij van aapverzekeringen al jaren een begrip. Ook als het gaat om de autoverzekering. Deze kan namelijk stukken goedkoper. Door middel van slim te vergelijken haalt u vanzelf de allerbeste deals naar boven. Bij ons hoeft u alleen maar een kenteken in te voeren met daarnaast nog de kilometrage, schadevrije jaren en uw postcode en geboortedatum. Met deze gegevens kunnen wij namelijk al een berekening voor u maken. Wij zetten dan alle premies netjes voor u op een rijtje. In eerste instantie ziet u een top 10. De premies staan uiteraard van laag naar hoog. De laagste premie wil natuurlijk niet zeggen dat het ook gelijk de beste deal is. Vaak is het zo dat goedkope premies en goede dekking niet samengaan. Er is dan altijd wel een module uitgeschakeld of minder bedeeld waardoor dit in uw nadeel kan zijn.

Aapverzekeringen vergelijkt uw autoverzekering

Als u in het premieoverzicht bent heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld drie premies met elkaar te vergelijken. Dit doet u door er drie te selecteren en vervolgens op de knop ‘vergelijken’ te drukken. De gekozen premies komen dan netjes naast elkaar te staan. In een lijst staan dan de verschillende modules waarvan u dan per verzekeraar kunt kijken welke van de drie het beste voor uw situatie blijkt te zijn. Als u hier even de tijd voor neemt, dan komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij raden u aan dit uitgebreid te doen.
Autoverzekering aapverzekeringen vergelijken

De beste deal via Aapverzekeringen

Mocht u een premie hebben gevonden, dan kunt u ook direct online een polis afsluiten. Dat is niet zo lastig. U gaat namelijk op ‘verder’ klikken bij de geschikte premie en vult uw gegevens in. Verstuur dit en u ontvangt van ons de schriftelijke bevestiging per mail als alles is goedgekeurd.

Share
  • 22nd sep, 2015