Aap

Met een autoverzekering van AAP heeft u een uitstekende dekking en ook nog eens een voordelige premie. Met ons krachtige netwerk kunnen wij uw autoverzekering veel goedkoper onder brengen bij diverse verzekeringsmaatschappijen. U profiteert van maximale kortingen terwijl u geniet van de meest optimale dekking. Zo kan het er uiteraard wel uit zien. Om de autoverzekering via AAP te laten lopen hoeft u maar een paar handelingen te verrichten. Vul om te beginnen uw kenteken in zodat wij direct zien om welke auto het gaat. Dit scheelt u namelijk een aantal vragen. Vervolgens vragen wij om uw postcode, geboortedatum, kilometrage en schadevrije jaren.

Autoverzekering via AAP

Met een autoverzekering via AAP profiteert u van kortingen tot 40% bij de grootste verzekeringsmaatschappijen. Dit is een collectiviteitskorting. Met zijn allen naar een lagere premie zullen we maar zeggen. Naast deze collectiviteitskorting levert AAP ook nog eens in op de provisie. Onze autoverzekeringen bestaan uit verschillende dekkingen zoals: WA, WA+ en All Risk. Alle getoonde premies zijn inclusief alle bijkomende kosten en rechtsbijstand. Tevens zijn alle inzittenden gratis meeverzekerd.

Vergelijken

Om de goedkope premie te kunnen vinden hebben wij een hele handige online vergelijkingstool ontwikkeld. Binnen een paar seconden krijgt u een top 10 op uw beeldscherm te zien van de voordeligste premies van Nederland. Selecteer een paar premies en klik op ‘vergelijken’. De geselecteerde premies komen dan keurig naast elkaar te staan. Zo kunt u iedere module apart bekijken en inzien welke verzekeraar de beste dekking biedt.

Direct een autoverzekering vergelijken!

Autoverzekering via AAP vergelijken

Afsluiten

Als u een geschikte premie heeft gevonden, dan kunt u bij AAP ook direct een polis afsluiten. De premies op uw scherm zijn de daadwerkelijke maandpremies dus het enige wat u nog hoeft te doen is het invullen van uw gegevens en dat formulier naar ons toe te zenden. Op dat moment nemen wij uw aanvraag in behandeling en wanneer het is goedgekeurd krijgt u van ons de schriftelijke bevestiging per mail toegezonden.

Share
  • 22nd sep, 2015