Volvo V70 autoverzekering

Wij vergelijken uw Volvo V70 autoverzekering
volvo autoverzekeringen emblem


Het vinden van een voordelige Volvo V70 autoverzekering kan een tijdrovende klus zijn. Echter hebben wij hier een oplossing voor. Wij hebben namelijk een tool ontwikkeld die de premies van alle verzekeraars in slechts enkele seconden kan ophalen. Het afsluiten van een voordelige en goeie autoverzekering duurt nu niet langer dan 2 minuten en kan 24/7 afgesloten worden.

Volvo V70 autoverzekering berekenen en vergelijken

Om de premie voor uw autoverzekering te berekenen hoeft u zelf haast niets te doen. Het enige wat we van u vragen is het invullen van uw kenteken, postcode, geboortedatum, schadevrije jaren en de kilometrage. Wij zullen met de ingevulde gegevens de premies ophalen die voor u gelden.

Nu kunt u een Volvo V70 autoverzekering afsluiten of enkele maatschappijen vergelijken op voorwaarden. Deze kunnen namelijk nog wel eens afwijkend zijn. Uw autoverzekering vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.

Bereken nu uw premie voor een Volvo V70 autoverzekering… Vul uw kenteken maar in.

Informatie over de Volvo V70

Heel uitnodigend. Dat is een passende omschrijving van de Volvo V70 én van zijn eigenaars. Als toonbeeld van moderne luxe en functionaliteit bewijst deze auto dat generositeit van alle tijden is.

Met de meeste auto’s kunt u er aangenaam op uit trekken. In deze komt u ook veilig terug thuis. Geavanceerde luchtvaarttechnologie vindt u nu ook op de weg. In uw Volvo V70. In de vorm van geavanceerde radar- en beeldtechnologie die uw voorliggers monitort. Mocht u ooit verstrooid of vermoeid zijn, dan kunnen technologisch hoogstaande systemen u helpen om veilig op uw bestemming te komen door uw positie ten opzichte van de wegmarkeringen van uw rijvak te bewaken, en zelfs stilstaande voertuigen in uw rijvak te detecteren. De belangrijkste schakel in elke auto blijft echter toch altijd de bestuurder. Het is zijn verantwoording om altijd alert te blijven.

Aan boord van de Volvo V70 kan men rekenen op vele vormen van intelligentie (naast die van u natuurlijk). Vanaf een snelheid van 30 km/u kan Adaptieve Cruise Control (ACC) automatisch een veilige afstand aanhouden tot een voorligger. Collision warning with Auto Brake waarschuwt de bestuurder wanneer de afstand tot een voorligger op de autosnelweg te klein wordt en – als een botsing niet meer te vermijden is – bedient het zelfs de remmen om de gevolgen van een crash te beperken. Tijdens lange ritten, met meer kans op concentratieverlies, kan Driver Alert Control (DAC) u waarschuwen wanneer u te vermoeid raakt. En door permanent de positie van de auto op de weg te monitoren, alarmeert lane Departure warning (lDw) de bestuurder wanneer die de rijstrook verlaat zonder de richtingaanwijzers te gebruiken.

Meer informatie over de Volvo V70 leest u in deze brochure.

Share
  • 12th jan, 2016