Tweedehands fiets verzekeren

 

Tweedehands fiets verzekeren

U heeft tweedehands fiets gekocht en nu vraagt u zich af of u deze ook kan verzekeren. Hier kunnen wij volmondig ja op antwoorden. Ook een tweedehands fiets verzekeren wij gewoon want ook die kunnen nog best prijzig zijn. Neem als voorbeeld nou eens een tweedehands mountainbike of elektrische fiets, daar betaal je tweedehands nog wel een paar honderd euro voor. Het zou toch zonde zijn dat je dan geen verzekering kan afsluiten.

Tweedehands fiets verzekeren – Hoe werkt het

Ook uw tweedehands fiets verzekeren gaat heel simpel op A.A.P Verzekeringen. U vult uw postcode in een de waarde van uw tweedehands fiets. Ons systeem zal dan uw premie berekenen en binnen een aantal seconden tonen wij u die. Wacht niet langer en verzeker vandaag nog uw tweedehands fiets door op de link onder de foto te klikken.

Ik wil mijn tweedehands fiets verzekeren en besparen op de premie.

Uw fiets verzekeren bij A.A.P. Verzekeringen

Naar schatting worden er jaarlijks ruim 700.000 fietsen gestolen. De kans is dus groot dat ook uw fiets gestolen wordt. Bij A.A.P. Verzekeringen verzekert u uw fiets tegen de scherpste tarief. Of het nu een mountainbike, elektrische fiets of een tweedehandse fiets is wij maken geen onderscheid. Voor iedereen die opzoek is naar een verzekering voor een fiets, vinden wij de beste en voordeligste fietsverzekering.

Dezelfde fietsverzekering…….maar dan goedkoper als elders. Laat ons uw fietsverzekering vergelijken

Share
  • 16th jul, 2015