Suzuki Alto autoverzekering

Suzuki autoverzekeringen vergelijken?

<br\>
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vergelijken van autoverzekeringen. Dit doen wij vooral online en hebben hier speciaal een vergelijkingstool ontwikkeld. Ons bedrijf staat er om bekend om de hoogste collectiviteitskorting op autoverzekeringen. Bij ons krijgt u dezelfde autoverzekering als rechtstreeks bij de maatschappij maar dan een stuk voordeliger. Bent u dus opzoek naar een voordelige Suzuki Alto autoverzekering? Laat ons dan eens uw autoverzekering berekenen.</br\>

Suzuki Alto autoverzekering berekenen

Hiervoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage maar in. Wij halen direct de premies van alle maatschappijen op. De premies die getoond worden zijn de werkelijke premies inclusief de collectiviteitskorting en geen verborgen kosten meer.

Laat nu uw premie berekenen en zie direct uw besparing….

Wanneer wij alle premies binnen hebben zullen wij u deze tonen. Dit duurt slecht een paar seconden. U kunt nu een voordelige Suzuki Alto autoverzekering afsluiten of een aantal maatschappijen vergelijken op voorwaarden. De voorwaarden kunnen wel eens verschillend zijn per maatschappij.

Algemene info over de Suzuki Alto

De Suzuki Alto Spirit is een auto met een uitgesproken nuchter karakter. Hij is bijzonder compact, biedt volop binnenruimte, primo prestaties en is buitengewoon goedkoop in het gebruik. Het spaarzame benzineverbruik en de hoge restwaarde zijn twee typische kenmerken van de Suzuki Alto Spirit, een auto die zijn praktische aard onmogelijk kan verhullen. Parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes is vanwege de beperkte afmetingen uiterst eenvoudig. De draaicirkel van slechts 8,8 meter is ongekend klein. De Alto Spirit is soepeltjes te bedienen, waardoor het vlotte karakter goed tot uitdrukking komt. Een fijne zitpositie en een royaal glasoppervlak zorgen voor een goed uitzicht.

Voorin ligt de fraaie multipoint injectiemotor. Een modern stukje techniek dot zich kenmerkt door een probleemloze levensloop. Soepel en stil doet de motor zijn werk. Dankzij een goede harmonie tussen motor, prestaties en voertuiggewicht ligt het brandstofverbruik zeer laag, zowel in de stad als op de snelweg. Bovendien zorgt het M.P.!. systeem voor schonere uitlaatgassen en voldoet de Alto Spirit aan de alle hedendaagse milieueisen.

Het moderne onderstel garandeert comfort en een prima wegligging. De onafhankelijk opgehangen voorwielen en de semi-starre achteras met schroefveren zorgen dat het contact met de weg onder alle omstandigheden behouden blijft, zonder afbreuk te doen aan het rijcomfort. Schijfremmen vóór en zelfstellende trommelremmen achter leveren ruim voldoende teamprestaties.

Ruim interieur
Anders dan de bescheiden buitenafmetingen doen vermoeden, is er binnen volop plek. Er kunnen makkelijk vier personen mee, die dankzij de uitnodigend openzwaaiende portieren een royale instop hebben. De stoelen vóór zijn optimaal verstelbaar. De rugleuning van de achterbank kent ook meer stonden. Het interieur biedt voldoende hoofd-en beenruimte. De kofferruimte kon op eenvoudige wijze worden vergroot door de rugleuning geheel of in delen neer te klappen. De kofferruimte is breed en loopt ver naar beneden door, zodat de bagageruimte goed bereikbaar is. Wat er ook vervoerd moet worden, de Alto Spirit is niet klein te krijgen.

Meer informatie vindt u in deze brochure.

Share
  • 19th jan, 2016