Saab 900 autoverzekering

Specialist in oldtimerverzekeringen
Saab 900 autoverzekering


Het vinden van een goeie en tevens een goedkope autoverzekering daar helpen wij u graag mee. Het vergelijken van autoverzekeringen is namelijk onze specialiteit. Wij vinden de voordeligste premie die tot stand komt door onze enorm hoge collectiviteitskoritng binnen een paar seconden. Wij hebben maar een paar gegevens nodig van u om de premie te berekenen.

Saab 900 autoverzekering berekenen

Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage maar in en wij halen direct de premies van alle verzekeraars op. Binnen een paar seconden ziet u deze al op uw beeldscherm verschijnen.

Nu kunt u een keus maken in verzekeringsmaatschappij en uw Saab 900 autoverzekering afsluiten. Of u kiest ervoor om een paar maatschappijen te vergelijken op hun voorwaarden.

Bereken de premie voor uw Saab 900 nu……

Saab 900 autoverzekering vergelijken

Om de voorwaarden die per maatschappij verschillend kunnen zijn te vergelijken, hoeft u de maatschappijen alleen maar aan te vinken en op vergelijken te klikken. U krijgt nu een mooi overzicht met de voorwaarden van de aan gevinkte maatschappijen.

Geschiedenis van de Saab 900 (1993)

Na een loopbaan van ruim 15 jaar vervangt Saab de uiterst succesvolle 900 door een geheel nieuw model. Uiterlijk kenmerkt de nieuwe 900 zich door de inmiddels vertrouwde Saab coupé-styling die resulteert in een vijfdeurs hatchback met een ruim bemeten binnenruimte, een extreem hoog niveau van inzittendenbescherming, een serie krachtige multikleppermotoren en bovenal door de voor Saab vanzelfsprekende, dynamische verfijning.

Saab heeft in de na-oorlogse periode een onvergelijkbare reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige personenauto’ s, onder meer dankzij de achtergrond in de vliegtuigindustrie en de talrijke successen in de rallysport. Het merk heeft voorts naam gemaakt als koploper op het gebied van vooruitwijzende veiligheids- en milieunormen. De nieuwe Saab 900brengt al deze kwaliteiten bijeen in een ontwerp dat onmiskenbaar als een Saab naar voren komt: uiterlijk, rij kwaliteiten en de bijzondere aandacht voor mens en milieu staan ook nu weer op het hoogst bereikbare niveau.

Meer informatie leest u in de brochure van de Saab 900 (1993)

Share
  • 18th jan, 2016