saa verzekeringen ervaringen

SAA verzekeringen ervaringen.
Lees hieronder enkele reviews van klanten en oud klanten.

SAA Verzekeringen ervaringen
SAA Verzekeringen ervaringen

Over SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround en leidende speler in de assurantiemarkt.
Vanaf de oprichting in 1982 is er als onafhankelijk assurantie tussenpersoon gestaag gewerkt aan verdere groei en professionalisering van de onderneming.
Zoals onze naam aangeeft zijn wij “samenwerkers”. Dit doen wij dan ook met alle partijen die een waardevolle bijdrage kunnen geven in de bediening van onze klanten.
Inmiddels behoort SAA mede door onze vele samenwerkingsverbanden tot de top 10 van assurantie ondernemingen in Nederland waarbij wij een van de weinigen zijn die daadwerkelijk onafhankelijk zijn. Dit wil zeggen dat banken of verzekeraars geen aandelen in de onderneming hebben of richting bepalen.

Als gerenommeerd advieskantoor verstaat SAA onder andere het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.
Door de transparante manier van werken heeft SAA sinds 1982 het vertrouwen van diverse verzekeraars gekregen en mag er namens verzekeraars gehandeld worden. In totaal heeft SAA 20 van deze volmachten voor haar klanten ter beschikking. Daarnaast hebben wij bij praktisch alle overige in Nederland actieve verzekeraars en een groot aantal in het buitenland actieve verzekeraars een aansluiting. Dit betreft +/- 150 verschillende aanstellingen. Verder worden grote en/of complexe risico’s op de assurantiebeurs ondergebracht, waarbij indien benodigd de risico’s via de Engelse, Duitse of Japanse assurantiebeurs worden ondergebracht.

Als een van de weinige partijen in de assurantiemarkt bedienen wij het hele palet aan risico-inventarisatie, verzekeringen en financiële dienstverlening voor onze klanten, u kunt bij ons terecht voor pensioenen, hypotheken, financieringen, verzekeringen en financiële planning.

Samenwerken zit niet voor niets in de naam, de expertises van SAA worden sinds een geruim aantal jaren niet alleen ingezet voor verzekerden maar zijn ook opengesteld voor andere advieskantoren en voor verzekeringsmaatschappijen. Deze partijen besteden onderdelen als administratie, ICT, schadebehandeling en klantcontact uit aan SAA. Maar ook voor zaken als marketing, online dienstverlening en telefonie weet men SAA te vinden.

Dit allen tezamen maakt SAA een begrip in de assurantiemarkt.
SAA is aangesloten bij het KIFID onder nr 300.007471, en bij de AFM onder nr 12011217.

Share
  • 11th jul, 2016