Autoverzekering Rotterdam

Autoverzekering Rotterdam
Bent u woonachtig in Rotterdam en opzoek naar een autoverzekering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. A.A.P. Verzekeringen is een tussenpersoon in verzekeringen.

Uw autoverzekering in Rotterdam bij A.A.P. Verzekeringen

Bij A.A.P. Verzekeringen betaald u nooit teveel voor uw autoverzekering. Dankzij onze hoge collectiviteitskorting en het inleveren van een deel van onze provisie kunnen wij de goedkoopste autoverzekering in Rotterdam voor u regelen.

Autoverzekering Rotterdam

autoverzekering Rotterdam

Uw autoverzekering vergelijken was nog nooit zo eenvoudig als bij A.A.P. Verzekeringen. U hoeft maar een aantal gegevens in te vullen, namelijk uw kenteken, geboorte datum, postcode en de kilometrage. Binnen enkele seconden ziet u welke autoverzekering het beste bij uw situatie past.

Met een autoverzekering bij A.A.P. Verzekeringen bent u verzekerd van de beste service. Heeft u een vraag, wilt u schade melden of een autoverzekering afsluiten? De klantenservice van A.A.P. Verzekeringen staan voor u klaar.

Ik wil nu mijn autoverzekering vergelijken bereken nu

Bijzondere gebouwen en gebieden in Rotterdam

rotterdam autoverzekering
Centraal Station – autoverzekering Rotterdam

Centraal station van Rotterdam
Een speciale plek van Rotterdam is het Centraal station van Rotterdam
Dagelijks passeren zo’n 110.000 reizigers deze plek om gebruik te maken van bus, tram,metro of trein. Het dak boven de sporen is gedeeltelijk bedekt met zonnepanelen en gaat vloeiend over in de kap boven de stationshal. De punt hiervan wijst naar het centrum van de stad. Een aantal historische elementen van het oude stationsgebouw (1957) van Sybold van Ravesteyn zijn bewaard gebleven, zoals de originele klok op de voorgevel, de letters Centraal Station (nu uitgevoerd in led-verlichting) en de ‘speculaasjes’, twee granieten sculpturen op perron 1. Het ondergrondse metrostation en fietsenstalling werden ontworpen door Maarten Struijs.

taxi verzekering Rotterdam

Wij doen niet moeilijk. Bereken zelf binnen 1 minuut de premie voor je taxi. Wil je liever even persoonlijk contact? Bel dan met 1 van onze adviseurs.
Ze geven je graag het beste advies en kunnen vaak ook nog extra korting geven.

Bel taxi verzekering Rotterdam

bel-aapverzekeringen.nl taxi verzekering rotterdam | Contact per telefoon
schade 050 – 50 11 833
taxi-verzekering

Of bereken zelf
Direct je bereken premie taxi verzekering Rotterdam

Groot handelsgebouw
Dit rijksmonument is een typisch symbool van de wederopbouw. Het enorme bouwblok van 220 bij 84 meter werd begin jaren 50 gebouwd voor ondernemers die tijdens het bombardement hun bedrijfspanden kwijt waren geraakt. Het was en is nog steeds het grootste handelsgebouw van Nederland. Er zitten kantoren en winkels, verdeeld over diverse niveaus, waar een 1,5 kilometer lange ‘weg’ doorheen loopt. Met meer dan 170 huurders is het gebouw een kleine stad en dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. Aan de kant van het Stationsplein is Bar Brasserie Engels gevestigd.

Schouwburgplein
Dit door architectuurcritici over de gehele wereld geprezen én verguisde plein staat op het dak van een parkeergarage. Er zijn verschillende materialen voor gebruikt, waaronder een epoxyvloer, stalen en natuurstenen platen en houten vloerdelen. De geknikte, rode lichtmasten verwijzen naar havenkranen. Aan het plein liggen terrassen, restaurants en theaters.

Share
  • 11th aug, 2015