Porsche 911 autoverzekering

Goedkope Porsche 911 autoverzekering?
Porsche 911 autoverzekering


Het vinden van een voordelige autoverzekering is nog niet zo gemakkelijk. Hedendaags zie je door alle aanbieders op het het web de bomen in het bos niet meer. Wie heeft nu de beste en voordeligste autoverzekering? Zijn de voorwaarden wel gelijkwaardig? Ben ik wel goed verzekert? Wij nemen al deze twijfels bij u weg.

Porsche 911 autoverzekering vergelijken

A.A.P. Verzekeringen, specialistisch in autoverzekeringen vergelijken. Wij hebben voor u de hoogst mogelijke collectiviteitskorting bij elke verzekeraarverzekeringsmaatschappij beschikbaar. Met onze unieke vergelijkingstool is het heel eenvoudig om voor u de goedkoopste Porsche 911 autoverzekering te lokaliseren.

Porsche 911 autoverzekering berekenen

Om de premie uit te rekenen voor uw Porsche 911 autoverzekering hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Namelijk uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en de kilometrage die u jaarlijks rijdt. Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld gaan wij direct opzoek naar de premies van alle verzekeringsmaatschappijen. Wij zullen de premies binnen enkele seconden tonen. U kunt nu een keus maken in verzekeringsmaatschappij en uw Porsche 911 autoverzekering afsluiten.

Bereken nu uw voordelige autoverzekering……

Algemene informatie over de Porsche 911 GT3

Een sportwagen komt voort uit ervaring. Of recht uit het hart.
Met ervaring alleen kun je misschien wel een sportwagen bouwen. Maar dan is het nog geen Porsche. Laat staan een 911GT3.Daar is toch nét iets meer voor nodig. Specialisten bijvoorbeeld,die zich volledig wijden aan de ontwikkeling van racewagens. Van meet af aan. Voor wie de motorsport een pure passie is. In elk opzicht. Bouwers ook,die zich met hand en tand verzetten tegen elke concessie hoe klein ook. Recht uit het hart. De nieuwe 911GT3.

Want dat is precies de plek waar de kern van de nieuwe 911GT3 vandaan komt. De nieuwe motor. Een doorontwikkelde motor uit de wereld van de motorsport – een vanzelfsprekendheid. Met meer vermogen dan zijn voorganger. Bij een vergelijkbaar verbruik.

Hoofdkenmerken: Een ver naar achteren geplaatste 6-cilinder boxermotor. Voor een laag zwaartepunt en hoge tractie op de aandrijfas. De cilinderinhoud werd vergroot tot 3,8 liter. De motor beschikt over het doorontwikkelde VarioCam,een systeem dat de verstelling van de inlaten tegenwoordig ook die van de uitlaatnokkenassen regelt. Dat verklaart meteen het extra vermogen en het hogere koppel van de motor. Het resultaat laat zich raden: 320 kW (435 pk) bij 7.600 1/min. Het maximale motortoerental ligt bij 8.500 1/min. Het maximale koppel komt uit op 430 Nm bij 6.250 1/min. Imposante prestaties. Vooral als u ziet welke rondetijden daarmee binnen bereik komen.

Een pure,handgeschakelde 6-bak brengt al deze kracht efficiënt op de wielen over. De schakelwegen zijn sportief kort. Schakelen verloopt uiterst nauwkeurig.

Over het aspect voortstuwing: er zijn 2 kenmerken die het vermogenspotentieel van de nieuwe 911GT3 kernachtig aanduiden.

Op de eerste plaats is dat de acceleratie: 4,1seconden – meer is er niet nodig om de GT3 van 0 naar 100 km/h te stuwen.

Op de tweede plaats is dat zijn topsnelheid: de voortstuwing neemt pas een einde bij 312 km/h.

Voor een nog hogere rijdynamiek en een nogmaals verbeterd weggedrag zorgen de nieuwe dynamische motorsteunen die tegen meerprijs leverbaar zijn.

Meer informatie leest u in de officiële brochure.

Share
  • 18th jan, 2016