Peugeot Partner autoverzekering

Goedkope Peugeot Partner autoverzekering
Peugeot Partner autoverzekering


Wij berekenen in slechts enkele seconden de premie voor uw Peugeot Partner autoverzekering. Wij vergelijken al meer dan 10 jaar autoverzekeringen op het internet. Om dit vlekkeloos te laten verlopen hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld. Deze tool heeft toegang tot een landelijke database waar alle maatschappijen hun premies dagelijks up2date houden. Zo ben je verzekert van de voordeligste premie voor uw Peugeot Partner autoverzekering.

Peugeot Partner autoverzekering bereken

Het berekenen van uw verzekeringspremie voor een Peugeot Partner kost u slechts 2 minuten. Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in en wij tonen u direct een overzicht met verzekeringsmaatschappijen en hun premies. U kunt uw voordelige autoverzekering direct afsluiten.

Direct besparen op uw autoverzekering? Bereken nu uw premie……

Informatie over de Peugeot Partner (Tepee)

Hieronder kunt u meer informatie verzamelen over de Peugeot Partner, Tepee uitvoering.

Meer vrijheid dan ooit!
Al bij de eerste aanblik is duidelijk dat de Partner Tepee een echte ludospace is. Het expressieve, moderne en dynamische design roept beelden op van avontuur en vrijheid. De unieke persoonlijkheid van de Partner Tepee komt tot uiting in de vloeiende, soepele en harmonieuze vormgeving. Het is direct duidelijk dat deze auto uitzonderlijk ruim en gemakkelijk toegankelijk is. Het rijplezier wordt versterkt door de innovatieve uitrusting en het uitgekiende comfort van de auto.De Partner Tepee nodigt u uit om op vakantie te gaan, om te genieten van de buitenlucht en de natuur en om nieuwe landstreken te leren kennen.

De Partner Tepee is praktisch, comfortabel, toegankelijk en gemakkelijk in het gebruik. De auto is voorzien van drie individuele stoelen*, een nieuw Zénith-dak** en een achterklep met een te openen ruit**. De Partner Tepee heeft niet alleen een uitermate ruim interieur , maar beschikt bovendien over uitstekende rijkwaliteiten en een hoog niveau van actieve veiligheid. De Partner Tepee combineert op uiterst geslaagde wijze een fraai uiterlijk met veel binnenruimte, praktische aspecten met comfort en gemak in het dagelijks gebruik met onbeperkte mogelijkheden. *Standaard op XT Executive.

**Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

In elke situatie uitzonderlijk praktisch
De Partner Tepee is uitzonderlijk praktisch in het gebruik, zowel bij uw dagelijkse bezigheden als op verre, avontuurlijke reizen.

Dankzij de brede schuifdeuren* is het lichte en ruime interieur van de Partner Tepee zeer gemakkelijk toegankelijk. De achterklep kan worden voorzien van een te openen achterruit. Hierdoor kan de bagageruimte gemakkelijk bereikt worden, ook als er weinig ruimte achter de Partner Tepee is. Al uw spullen kunt u moeiteloos kwijt in de ruime bagageruimte van de Partner Tepee.De bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter (onder de hoedenplank) en 1350 liter als deze tot aan het dak wordt gebruikt.

*Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

Comfortabel op avontuur
De bestuurder heeft een perfect zicht op de weg terwijl de passagiers ongestoord kunnen genieten van het landschap. De cockpit met het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel, de in hoogte verstelbare stoel met armleuning* en de in het dashboard geïntegreerde versnellingshendel is zeer ergonomisch ingericht.

Er is buitengewoon veel zorg besteed aan het akoestische comfort, waardoor lange afstanden kunnen worden afgelegd zonder dat de inzittenden
vermoeid raken. Vier ventilatieroosters verspreiden de lucht in het interieur , zodat alle passagiers even behaaglijk kunnen reizen. De zonneschermen (onderdeel van het Pack Enfants***) beschermen de passagiers achterin tegen de zon. De Partner Tepee XT is standaard voorzien van een handbediende airconditioning, de Outdoor-uitvoering is voor nog meer comfort zelfs standaard voorzien van een automatische airconditioning met gescheiden regeling.

De Partner Tepee is een technologisch geavanceerde auto voorzien van de modernste uitrustingen van Peugeot. Zo is de Partner Tepee optioneel leverbaar met de radio/cd-speler RD4** met Bluetooth® handsfree carkit. Voor extra luisterplezier is een cd wisselaar als accessoire leverbaar.Voor nog meer comfort en veiligheid zijn de volgende hulpsystemen bij het rijden leverbaar:een parkeerhulp met grafische weergave en geluidssignalen***, automatische ruitenwissers en automatische verlichting***. Bovendien kunnen de buitenspiegels elektrisch*** worden ingeklapt, handmatig door de bestuurder of automatisch met de afstandsbediening. De veiligheid van de kinderen wordt gewaarborgd door de kindersloten die elektrisch met een toets op het dashboard (onderdeel van Pack Enfants***) kunnen worden ingeschakeld.

*Standaard, afhankelijk van de uitvoering.
**Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering.
***Optioneel, afhankelijk van de uitvoering

Bron: Peugeot Nederland

Share
  • 7th jan, 2016