Peugeot 206 autoverzekering

Goedkope Peugeot 206 autoverzekering
Peugeot 206 autoverzekering

Peugeot 206 autoverzekering berekenen

Het berekenen van uw verzekeringspremie voor een Peugeot 206 is zo gedaan. Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in en wij tonen u direct een overzicht met verzekeringsmaatschappijen en hun premies.
U kunt uw voordelige autoverzekering nu afsluiten.

Direct besparen op uw autoverzekering? Bereken nu uw premie……

Informatie over de Peugeot 206(+)

De Peugeot 206 is er ook in een + versie. Hieronder leest u meer informatie over deze uitvoering.

Plus voor meer rijplezier
Het zijn de kleine dingen die het leven zo aangenaam kunnen maken. Daarom heeft Peugeot met de 206+ aan u gedacht.

U zoekt een wendbare auto voor in de stad, maar u wilt ook af en toe met de auto erop uit? U zoekt een moderne, elegante en betrouwbare auto tegen een lage prijs?

Dan is de 206+ de auto die u zoekt! Deze auto is speciaal voor u en uw manier van leven ontwikkeld! Alle knowhow van Peugeot vindt u terug in deze auto, die alle kwaliteiten van de legendarische 206 in zich verenigt.

Hou van design
De spreekwoordelijke Peugeot-elegantie vindt u terug in het dynamische en verleidelijke design van de 206+. De krachtig vormgegeven voorzijde met de katachtige koplampen is zowel fraai als modern. Ook de achterzijde heeft een uitgesproken persoonlijkheid dankzij de bumper, de fraai gestileerde achterlichten en het verchroomde uitlaatsierstuk*, dat het geheel een sportieve uitstraling geeft. De 206+ weet u direct voor zich in te nemen.

Hou van vrijheid
Waar u ook heen wilt, de 206+ staat voor u klaar.

Zin om uit te gaan? De 206+ is dol op de stad! De wendbare 206+ is bij uitstek geschikt voor het drukke stadsverkeer en dankzij de compacte buitenmaten wordt inparkeren kinderspel. Zin om een weekendje weg te gaan? De 206+ is ook een comfortabele reisauto en heeft ruimte genoeg voor uw passagiers en hun bagage.

Thuisblijven of uitgaan? Met de 206+ is alles mogelijk! Het leven wordt nooit saai!

Hou van gemak
De 206+ heeft meer te bieden dan u denkt!

Voor een unieke rijervaring is de 206+ voorzien van een groot aantal functies en systemen. Uw welzijn stond centraal bij de ontwikkeling van deze auto. Is het niet fijn om te weten dat er aan u wordt gedacht?

Functionele schoonheid
De waarde die Peugeot hecht aan modern design blijkt ook uit de vormgeving van het interieur: het soepel gewelfde dashboard, de sportief vormgegeven en duidelijk afleesbare meters, de ventilatieroosters met opvallende sierstrips.

Het dashboard is fraai en tegelijkertijd ergonomisch ingedeeld. Alles is binnen
handbereik of gemakkelijk afleesbaar. De snelheidsmeter en de boordcomputer zijn in één oogopslag af te lezen en de bediening van de airconditioning* is zeer eenvoudig. De 206+ heeft aan alles gedacht! De knop voor de centrale vergrendeling bevindt zich op de middenconsole, bij de handrem, zodat alle inzittenden er gemakkelijk bij kunnen. * Optioneel of standaard, afhankelijk van de uitvoering.

Handig en flexibel
U bent wat enthousiaster wezen shoppen dan gepland? U gaat enkele dagen op vakantie? De 206+ past zich aan uw wensen aan! U kunt de achterbank neerklappen* (in één deel of in twee delen (2/3 – 1/3)). Daarnaast is het interieur voorzien van een groot aantal praktische opbergvakken die het leven verder vergemakkelijken.

Dynamisch en zuinig
De 206+ biedt u drie verschillende motoren. Deze motoren voldoen alle drie aan de Euro 5 emissienorm.

1.1 benzinemotor Deze injectiemotor met een cilinderinhoud van 1124 cm³ wordt geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De Euro 5uitvoering heeft een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km en een gecombineerd brandstofverbruik van 5,8 l/100 km.

1.4 benzinemotor Deze motor, met een cilinderinhoud van 1360 cm³, wordt gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De Euro 5uitvoering heeft een CO2-uitstoot van 139 g/km en een gecombineerd verbruik van 6,0 l/100 km.

1.4 dieselmotor Dankzij de HDi-technologie verbruikt deze 1.4 liter turbomotor slechts 4,0 l/100 km. De CO2uitstoot blijft beperkt tot 104 g/km.

* Afhankelijk van de uitvoering.
Bron: De folder van Peugeot Nederland

Share
  • 7th jan, 2016