Peugeot 205 autoverzekering

Goedkope Peugeot 205 autoverzekering
Peugeot 205 autoverzekering


Wij berekenen in slechts enkele seconden een voordelig Peugeot 205 autoverzekering voor u. Wij vergelijken al jaren autoverzekeringen via het internet. Met onze in-house ontwikkelde vergelijkingstool kunnen wij alle premies uit een landelijke database halen van alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Deze database wordt dagelijks geupdatet met de premies. Zo ben je verzekert van de voordeligste premie voor uw Peugeot 205 autoverzekering.

Peugeot 205 autoverzekering bereken

Het berekenen van de premie is zo gedaan. Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in en wij tonen u direct een overzicht met verzekeringsmaatschappijen en hun premies. U kunt uw voordelige autoverzekering nu afsluiten.

Direct besparen op uw autoverzekering? Bereken nu uw premie……

Geschiedenis Peugeot 205

Twee ijzersterke elementen stonden aan de basis van de Cabriolet: natuurlijk de Peugeot 205 zèlf en de meesterhand van Pininfarina. Deze unieke combinatie resulteerde in een sensationele automobiel, de Peugeot 205 Cabriolet. Hij is leverbaar in twee uitvoeringen. De Cabriolet CTmet een 1360cm’ (80 DINpk) benzinemotor en de Cabriolet CTI met een 1580cm’ (105DINpk) benzine injectiemotor. Dank zij deze krachtige motoren komen de Cabriolets tot uitermate hoge prestaties die helemaal passen bij het sportieve karakter van deze auto’s.

Het fraaie uiterlijk van de Cabriolet wordt in sterke mate bepaald door de markante zwarte kap, die gemaakt is van een met PVC versterkt linnen. Door de grote elasticiteit per vierkante meter vervormt hij niet. Van buiten is de kap altijd zwart, van binnen is hij bekleed met een gewatteerd isolatiemateriaal. De achterruit is van soepele PVC. Deze ruit kan gemakkelijk vervangen worden, want hij is aan de kap bevestigd met een ritssluiting en aan de carrosserie met vier schroeven.

De kap scharniert op drie punten. Twee dempers maken de bediening eenvoudig. In open stand is het volume van de kap zeer gering, waardoor het zicht naar achteren via de binnenspiegel optimaal blijft. De kap wordt in open toestand beschermd door een hoes. De toegang tot het interieur is voor u en uw passagiers zeer eenvoudig, dank zij de wijd openslaande brede portieren en de naar voren kantelende voorstoelen met herinneringsstand. De rugleuningen van de achterzittingen kunnen afzonderlijk neergeklapt worden door middel van een ontgrendeling systeem, dat in de bagageruimte zit. Hierdoor kunt u – indien nodig – de bagageruimte naar believen vergroten.

De Peugeot 205 Cabriolet is echt een auto van deze tijd. Modern, dynamisch, sportief. En zo beweegt hij zich ook in het verkeer: vlot handelbaar, fel accelererend, soepel schakelend. Waar u ook rijdt, op de grote weg, inde stad of op provinciale wegen, hij stelt u niet teleur. De onafhankelijk geveerde wielen, de grote spoorbreedte vóór, de lange wielbasis van 2,42 meter en de voorwielaandrijving geven hem een uitzonderlijk stabiel weggedrag, dat mede door de perfecte vering zorgt voor ongeëvenaard rijgenoegen.

Bron: Peugeot Nederland

Share
  • 7th jan, 2016