Peugeot 107 autoverzekering

Goedkope Peugeot 107 autoverzekering
Peugeot 107 autoverzekering


Wij berekenen in slechts enkele seconden de premie voor uw Peugeot 107 autoverzekering. Wij vergelijken al jaren autoverzekeringen. Dit doen wij grotendeels via het internet. Om dit mogelijk te maken hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld. Deze tool heeft toegang tot een landelijke database waar alle maatschappijen hun premies dagelijks updaten. Zo ben je verzekert van de voordeligste premie voor uw Peugeot 107 autoverzekering.

Peugeot 107 autoverzekering bereken

Het berekenen van uw verzekeringspremie is zo gedaan. Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in en wij tonen u direct een overzicht met verzekeringsmaatschappijen en hun premies. U kunt uw voordelige autoverzekering nu afsluiten.

Direct besparen op uw autoverzekering? Bereken nu uw premie……

Technische informatie over de Peugeot 107

Hieronder leest u de technische informatie over de Peugeot 107. Bron: Peugeot Nederland

Peugeot en het milieu
Vandaag de dag biedt Peugeot een uitgebreid gamma aan met auto’s met een lage CO2 uitstoot. Meer dan de helft van de omzet komt voort uit de verkoop van auto’s met een CO2 uitstoot minder dan 140 gram/km. Peugeot heeft inmiddels bewezen marktleider te zijn in dit segment: sinds 2000 heeft Peugeot al meer dan 2,1 miljoen personenauto’s met een
roetfilter geproduceerd. Daarnaast is Peugeot bezig met de ontwikkeling van Stop & Start in een nieuwe generatie HDi motoren.

In harmonie met het milieu.
De Peugeot 107 voelt zich perfect thuis in de stad, die u zult ervaren als een ware oase. De CO2-uitstoot van de benzinemotor in combinatie met de handgeschakelde 5-versnellingsbak is gereduceerd tot 106 g/km, waarmee de 107 een van de milieuvriendelijkste auto’s uit het gamma is.

Zuinig in het stadsverkeer
De 107 is leverbaar met een benzinemotor, die aan de Euro 4-emissienorm voldoet.

Benzinemotor.
De benzinemotor heeft 3 cilinders en 12 kleppen en levert een maximaal vermogen van 50 kW (68 pk). Deze motor is opmerkelijk zuinig en verbruikt bij gecombineerd gebruik slechts 4,5 liter brandstof per 100 km, terwijl hij over een breed toerengebied vlot accelereert.

2-Tronic versnellingsbak

De 107 kan naar keuze worden uitgerust met een handgeschakelde vijfversnellingsbak bij de benzinemotor, of een gestuurde 2-Tronic versnellingsbak. In deze volautomatische stand wordt er geschakeld zonder dat de bestuurder iets hoeft te doen, hetgeen het rijcomfort ten goede komt. Door middel van een simpele bediening van de hendel kan ieder moment worden overgegaan op het sequentiële schakelprogramma

Share
  • 7th jan, 2016