Oldtimerverzekering vergelijken & berekenen

Laat ons uw oldtimerverzekering berekenen. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland!
… Vul het kenteken van uw oldtimer in.
… Vervolgens voert u een aantal aanvullende gegevens in.
… De beste deal komt automatisch bovenaan!

Oldtimerverzekering berekenen loont

Een oldtimerverzekering kiezen is erg belangrijk en nuttig. Bij een oldtimer is de schade vaak groter dan bij nieuwe auto’s. Onderdelen zijn lastiger te vinden waardoor een reparatie of eigenlijk restauratie net iets moeilijker is dan bij de nieuwere auto’s. A.A.P. Verzekeringen heeft met bijna alle verzekeringsmaatschappijen goede afspraken gemaakt over kortingen en over betere voorwaarden. Onze klanten profiteren daar automatisch van. De extra korting voor een oldtimerverzekering varieert van 15% tot 45%! De premie is nog lager omdat er provisie wordt ingeleverd.

A.A.P Verzekeringen is specialist in goedkope autoverzekeringen. Wij vergelijken allerlei verzekeraars met elkaar zodat u direct de beste deal te zien krijgt. De lijst met verzekeraars is groeiende zodat wij u gegarandeerd de goedkoopste verzekering van Nederland kunnen bieden. Via onze tool kunt u uw gegevens invoeren en hiermee kunnen wij een oldtimerverzekering berekenen.

Een autoverzekering berekenen is altijd de moeite waard! Indien u graag persoonlijk advies wilt kunt u altijd bellen met onze medewerkers op het gratis nummer: 0800-4000 400.

Wij werken samen met onderstaande maatschappijen:

  • 14th apr, 2015