Mitsubishi Colt autoverzekering

“De beste Mitsubishi Colt autoverzekering?”
mitsubishi colt autoverzekering emblem


Van de Mitsubishi Colt zijn er zeven generaties geproduceerd. De Mitsubishi Colt werd voor het eerst op de markt gebracht in 1962 en nog steeds is het een populaire auto die vaak als 2e auto aangeschaft wordt. Meer informatie over de geschiedenis van de Mitsubishi Colt vind je hier.

Mitsubishi Colt autoverzekering berekenen

Wij berekenen uw Mitsubishi Colt autoverzekering in slechts enkele seconden. Via een connectie met een landelijke database kunnen wij heel snel alle premies van alle verzekeringsmaatschappijen ophalen. Dit scheelt u een hoop werk, zo hoeft u niet zelf meer alle websites bij langs te gaan van de verzekeringsmaatschappijen. Hoe het vergelijken in z’n werk gaat leest u hier onder.

Mitsubishi Colt autoverzekering vergelijken

Om uw autoverzekering te vergelijken hoeft u alleen maar uw kenteken in te vullen. In het nieuwe scherm wat geopend wordt vult u uw geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in. Onze vergelijkingstool gaat dan onmiddellijk contact maken met de landelijke database en haalt de premies voor u op. Wanneer de premies allemaal bekend zijn zullen wij u deze tonen in een overzicht. U ziet gelijk welke maatschappij het goedkoopste is.

Maatschappijen vergelijken

U kunt er nog voor kiezen om een aantal maatschappijen te vergelijken. Dit doet u door de te vergelijken maatschappijen aan te vinken en op de button vergelijken te klikken. U krijgt een nieuw overzicht te zijn met de voorwaarden per maatschappij. Neem deze eens rustig door voordat u een Mitsubishi Colt autoverzekering afsluit.

Hulp nodig? De medewerkers van A.A.P. Verzekeringen staan voor u klaar. De klantenservice is te bereiken op het gratis nummer 0800 4000 400

Uit de folder van de Mitsibushi Colt uit 1996:
Hier kun je jezelf in kwijt. En nog veel meer. De Colt past niet in een hokje. De Colt is een alleskunner. Ruimte voor alles wat je dierbaar is. Stijl voor de zakelijke kant van het leven. Comfort voor de grote afstanden. En compacte afmetingen voor in de stad. Z’n slimme omwerp, waarbij elke centimeter is benut, biedt volop hoofd-, been- en armruimte. waarbij ook nog plaats is voor een flinke hoeveelheid bagage. Zo mogelijk nog slimmer zijn de vele nuttige accessoires, die u bij elke kilometer die u in dl’ Colt rijdt, meer zult gaan waarderen. Compact van builen, ruim en comfortabel van binnen en bijzonder royaal uitgerust. Dat is in het kort de nieuwe Mitsubishi Colt.

Zuinig met brandstof maar vol dynamiek -het resultaat van geavanceerde motortechnologie. Bij de Mitsubishi Colt hebt u de keuze uit twee motoren waarin economie en dynamiek perfect samengaan. Zij maken de Colt niet alleen tot een zeer zuinige auto, maar ook tot een auto waarin elke rit vanzelf een plezierrit wordt.Afhankelijk van uw favoriete rijstijl kunt u kiezen voor de pittige, zeer economische 1.3 liter motor, of voor de felle 1.6 liter versie. Maar waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kiest altijd voor de meest geavanceerde motortechnologie die heden ten dage voorhanden is.

Share
  • 17th dec, 2015