Kia Picanto autoverzekering

“Kia Picanto autoverzekering”
Kia autoverzekering emblem

Wij helpen u besparen op de premie van uw Kia Picanto autoverzekering. Autoverzekeringen vergelijken is namelijk onze specialiteit. Wij hebben al veel autobezitters helpen te besparen op de premie van een autoverzekering. Iedere klant profiteert van de hoogste collectiviteitskorting… nergens anders vind u zo’n hoge korting.

Dezelfde Kia Picanto autoverzekering als rechtstreeks bij de maatschappij…alleen met extra korting

Kia Picanto autoverzekering berekenen

Vul uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in. Onze unieke vergelijkingstool zal dan de huidige premies van alle verzekeraars ophalen uit een landelijke database. Zodra we alle premies binnen hebben gehaald zullen wij deze tonen in een overzicht. De goedkoopste autoverzekering voor uw Kia Picanto staat vooraan. U kunt nu al een autoverzekering afsluiten of u kunt de voorwaarden vergelijken van een aantal verzekeringsmaatschappijen. Deze kunnen wel eens verschillend zijn.

Bereken mijn premie voor een Kia autoverzekering…..

Verzekering voor je Kia Picanto: Betrouwbare Bescherming voor je Compacte Stadsauto

Een Kia Picanto is een geweldige keuze voor stadsrijden – compact, zuinig en gemakkelijk te manoeuvreren. Of je nu een nieuwe eigenaar bent van een Picanto of al een tijdje geniet van de rit, het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je auto goed verzekerd is. Een goede autoverzekering voor je Kia Picanto biedt gemoedsrust en financiële bescherming in geval van onvoorziene gebeurtenissen op de weg.

Soorten Autoverzekeringen voor je Kia Picanto:

  1. WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid): Dit is de verplichte verzekering die dekking biedt voor schade die je aan anderen toebrengt in geval van een ongeval. Het is de minimale dekking die wettelijk vereist is.
  2. WA+ (WA beperkt casco): Deze verzekering biedt niet alleen dekking voor schade aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto als gevolg van diefstal, brand, natuurverschijnselen en aanrijdingen met dieren.
  3. Allrisk (WA volledig casco): Dit is de meest uitgebreide dekking en beschermt je tegen bijna alle mogelijke schades aan je Kia Picanto, inclusief schade als gevolg van ongevallen.

Welke Kia Picanto modellen zijn er?

Kia Picanto LX
Kia Picanto EX
Kia Picanto GT-Line
Kia Picanto X-Line

Voorwaarden vergelijken

U kunt de voorwaarden vergelijken door de te vergelijken maatschappijen aan te vinken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt zult u een nieuw overzicht te zien krijgen. In dit overzicht vindt u de voorwaarden van de geselecteerde maatschappijen. Neem deze eens rustig door voordat u een Kia Picanto autoverzekering gaat afsluiten.

Mocht u er zelf niet uitkomen dan kunnen de medewerkers van de klantenservice u hierbij assisteren. De klantenservice is te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800 4000 400.

Zoek een Kia Picanto occasion

Share
  • 10th dec, 2015