Goedkoopste fietsverzekering

goedkoopste fietsverzekering

U bent opzoek naar de goedkoopste fietsverzekering anders was u waarschijnlijk niet op deze pagina beland. Via de website van A.A.P Verzekeringen kunt u eenvoudig uw fietsverzekering vergelijken en berekenen. Het enige wat hoeft te doen is uw postcode en de waarde van uw fiets in te vullen en 2 seconden later ziet u al de premie voor de goedkoopste fietsverzekering.

Bij ons betaald u nooit te veel. Wij hebben namelijk de hoogste collectiviteitskorting bij de verzekeraars. Daarnaast leveren wij ook nog een stukje provisie in om er zeker van te zijn dat we de goedkoopste fietsverzekering kunnen aanbieden aan u.

De goedkoopste fietsverzekering is van een aantal factoren afhankelijk. Zo is de waarde van u fiets van essentieel belang voor de hoogte van uw premie. Een fiets van 2500 euro zal meer premie kosten dan een fiets van 500 euro, wat natuurlijk heel logisch is.

Goedkoopste fietsverzekering – Premie verschillen

Ook kan er verschil in premie zitten per postcode gebied. Dit komt omdat er in een grote stad meer fietsen gestolen zullen worden dan in een boerendorp. Het enige waar wij geen
onderscheid in maken is de soort fiets, wij verzekeren immers op de waarde van de fiets.

Wilt u weten of u goedkoper uw fiets kunt verzekeren? Klik dan maar snel op onderstaande link en vul de gegevens in en u ziet direct of u momenteel te veel betaald.

Ik wil de goedkoopste fietsverzekering van Nederland….

Share
  • 15th jul, 2015