Goedkoopste autoverzekering

“De goedkoopste autoverzekering?……wij regelen het voor u!”
Goedkoopste autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering van Nederland vindt u bij ons op de website. Wij hebben bij de verzekeraars waar wij mee samenwerken een leuke korting weten te regelen. Dit zijn bijna alle verzekeringsmaatschappijen die actief zijn in Nederland. De korting is de hoogst mogelijke collectivitetiskorting die er beschikbaar is.

Goedkoopste autoverzekering berekenen

Het berekenen van de goedkoopste autoverzekering is gedaan in minder dan 2 minuten. Het enige wat u hoeft te doen is een aantal gegevens invullen, zoals uw kenteken, geboortedatum en postcode. Met deze gegevens halen wij de premies voor u op van diverse verzekeringsmaatschappijen. De premies worden zodra ze bekend zijn bij ons op uw beeldscherm getoond.

Vul uw kenteken in, wij berekenen direct de goedkoopste premie

Goedkoopste autoverzekering vergelijken

Wanneer u de premies ziet staan kunt u verzekeringsmaatschappijen met elkaar gaan vergelijken op voorwaarden. Vink de te vergelijken maatschappijen aan en klik op de button vergelijken. U krijgt dan de polisvoorwaarden te zien van de maatschappijen waarvoor u gekozen heeft. U kunt de polisvoorwaarden nu eens rustig doornemen alvorens u een goedkope autoverzekering gaat afsluiten.

Goedkoopste autoverzekering afsluiten

Wanneer u alles heeft doorgenomen is het tijd om de autoverzekering van uw keuze af te sluiten. Kies de maatschappij en selecteer uw dekking. U hoeft nu alleen nog maar een aantal persoonlijke gegevens in te vullen en u bent voorzien van een goedkope autoverzekering.

Mocht u er niet uitkomen of hulp nodig hebben, neem dan contact op met een medewerker van de klantenservice.

Share
  • 24th nov, 2015