Goedkoopste autoverzekering vergelijken

goedkoopste autoverzekering vergelijken

Wij wil er nou niet besparen op z’n autoverzekering. Uit ervaring weten wij dat er meer dan 50% van de autobezitters teveel premie betaald voor zijn autoverzekering. Hier zijn wij op in gesprongen en hebben een unieke vergelijkingstool ontwikkeld om zo voor u de goedkoopste autoverzekering te vinden.

Goedkoopste autoverzekering vergelijken, hoe werkt het?

De goedkoopste autoverzekering vergelijken is eigenlijk heel simpel. Wij vragen u echter maar een paar vragen in te vullen waarna onze vergelijkingstool direct opzoek gaat naar de goedkoopste autoverzekering. Binnen 1 minuut ziet u al het resultaat en kunt u de goedkoopste autoverzekering afsluiten.

De vragen die u indient te vullen zijn uw kenteken, geboortedatum, schadevrije jaren en de kilometrage. Dit kost u nog geen minuut van uw tijd en u zult daarna de rest van uw leven besparen op uw autoverzekering.

Hoe wij de goedkoopste autoverzekering kunnen aanbieden

Wij hebben speciale afspraken met de deelnemende verzekeraars (dat zijn bijna alle verzekeraars die actief zijn in Nederland) gemaakt. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke collectiviteitkorting aanbieden en daarnaast leveren wij een deel van onze eigen provisie in zodat we zeker weten dat we de goedkoopste autoverzekering voor u zullen vinden.

Besparen op uw autoverzekering?

Bent u nu benieuwd of u ook teveel betaald voor uw autoverzekering, laat ons dan eens uw autoverzekering vergelijken en zie of er een goedkopere alternatief is voor uw huidige autoverzekering. Klik dan op de onderstaande tekstlink

Ik wil nu mijn autoverzekering vergelijken.

Share
  • 13th jul, 2015