Fietsverzekering vergelijken Independer

fietsverzekering vergelijken independer
U wilt graag een fietsverzekeringen vergelijken Independer is daar uiteraard een site voor maar om u deze moeite te besparen kunt u dat ook bij ons doen! Dankzij onze handige berekeningsmodule weet u binnen enkele seconden wat de premie kan worden. Vul simpelweg uw postcode in, samen met de waarde van uw fiets, en u ontvangt gelijk een voorstel van ons. Het is ook mogelijk om alle fietsen van het gehele gezin mee te nemen in de verzekering. U telt gewoon de waarde van alle fietsen bij elkaar op en geeft dit aan als het te verzekeren bedrag. Zo makkelijk is het!

Fietsverzekering vergelijken Independer

Voor de volledigheid dient u aan te geven wat het merk van uw fiets is, het type, en uiteraard het framenummer om de verzekering aan uw fiets te kunnen koppelen. Dit volgt allemaal nadat u de premie heeft gezien dus u kunt vrijblijvend kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij garanderen u echter de goedkoopste premie van Nederland omdat wij inleveren op onze provisie en u collectiviteitskorting kunnen geven. Dat zijn 2 van de voordelen van A.A.P. Verzekeringen.

Fietsverzekering berekenen

Wacht niet langer en maak nu een berekening. Mocht u verdere vragen hebben dan verwijzen wij u graag door naar onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800 4000 400.
Direct een uitstekende fietsverzekering vergelijken!

Share
  • 25th aug, 2015