Fietsverzekering premie

fietsverzekering premie
U heeft één of meerdere fietsen en bent op zoek naar een voordelige fietsverzekering premie. U had dit natuurlijk bij de dealer kunnen doen bij aanschaf van de fietsen maar u hebt er verstandig aan gedaan om dit niet te doen. U kunt online vaak veel voordeliger uw fiets(en) verzekeren en wij kunnen u hier een handje bij helpen. De fietsverzekering premie kan namelijk stukken goedkoper en het is zelfs mogelijk om alle fietsen mee te nemen in 1 premie. Tel simpelweg de waarde van alle fietsen bij elkaar op en voer uw postcode in.
Wanneer u dan verder gaat, ziet u gelijk een fietsverzekering premie. Zo gemakkelijk is het. Mocht u gewoon 1 fiets willen verzekeren dan kan dit natuurlijk ook. U wordt gevraagd naar het merk, type en framenummer voor de volledigheid. Voer daarna nog enkele aanvullende gegevens in en de rest volgt vanzelf.

Kom niet voor nare verrassingen te staan en verzeker uw fiets(en) tegen een voordelige premie. Waar u ook met uw fiets(en) heen gaat, een ongeluk zit in een klein hoekje en reparaties kunnen ook flink in de papieren lopen.

Fietsverzekering premie berekenen

Wilt u ook een fietsverzekering premie berekenen? Volg dan de instructies op het scherm en u zal gelijk een voorgestelde premie van ons ontvangen. Verzeker gelijk alle fietsen van het gehele gezin als u toch bezig bent, want zo heeft u namelijk maar 1 factuur voor alles!! Dat is namelijk veel gemakkelijker dan al die papieren per fiets. Bespaar veel geld en kies ook voor de goedkoopste premie van Nederland! Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan kan dat natuurlijk altijd telefonisch via het gratis nummer 0800 4000 400.

Direct uw fietsverzekering premie berekenen

Share
  • 25th aug, 2015