Fietsverzekering Hema

fietsverzekering hema
Fietsverzekering Hema; net als vele andere aanbieders bestaat er een fietsverzekering HEMA. Uiteraard kunt u er voor kiezen om een verzekering af te sluiten bij een bedrijf wat oorspronkelijk in de detailhandel zit. Zolang de prijs goed is lijkt er niets aan de hand. Wij denken dat u beter af bent bij een verzekeringskantoor met deskundige, gecertificeerde medewerkers met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche! Dankzij onze expertise en sterke positie kunnen wij u een hele voordelige premie aanbieden. Wij hebben speciale afspraken met alle grote maatschappijen en brengen uw verzekering goedkoper onder.

Om onze mening kracht bij te zetten is er een vergelijkingsmodule ontwikkeld waarin u kunt zien wat uw maandelijkse premie kan worden! U profiteert van collectiviteitskortingen en dankzij het inleveren van provisie gaat er nog meer van de prijs af!
Kortom, gewoon goed verzekerd!!

Direct de fietsverzekering berekenen!

Fietsverzekering HEMA berekenen

U kunt via de link een berekening laten maken en u zal zien dat de fietsverzekering HEMA niet op kan tegen onze premie! Vul gewoon uw postcode in om het risicogebied te kunnen bepalen en de waarde van uw te verzekeren fiets. U ziet gelijk ons voorgestelde premiebedrag en als u een stapje verder gaat, wordt er gevraagd naar het merk, type en framenummer voor de volledigheid. Veel meer moeite hoeft u er niet voor te doen want eenmaal alles ingevuld, krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging per mail. Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot het verzekeren van uw fiets, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze medewerkers via het gratis nummer 0800 4000 400.

De beste fietsverzekering vind je gemakkelijk via A.A.P. Intercollectief Verzekeringen.
Bel gratis: 0800 – 4000 400 of maak zelf een berekening

Share
  • 25th aug, 2015