Fiets verzekeren

Fiets verzekeren

Je hebt een dure mountainbike of elektrische fiets gekocht en wilt deze graag verzekeren. Maar waar begin je? In de meeste gevallen kan je de nieuwe fiets verzekeren bij de dealer. Echter is dit de duurste optie, de fietsen dealer moet er natuurlijk ook nog flink aan verdienen.

Waar zal ik dan mijn fiets verzekeren?

Op de website van A.A.P Verzekering kun je jouw fiets verzekeren tegen een gunstige premie. A.A.P Verzekering is dan uw tussenpersoon. Wij hebben speciale afspraken met de verzekeraars en leveren een groot deel van onze provisie in om voor de klant een doch acceptabele premie te kunnen regelen.

Ik wil nu mijn fiets verzekeren en besparen op mijn premie

Fiets verzekeren – Hoe werkt het?

Je fiets verzekeren op onze website is heel eenvoudig. Wij vragen maar om 2 gegevens in te vullen. Namelijk je postcode en de waarde van je fiets.

Nadat dit is ingevuld wordt er bij ons achter de schermen een berekening gemaakt om je fiets te verzekeren. Binnen een aantal seconden zullen wij de premie tonen op je beeldscherm en kun je jouw fiets gaan verzekeren.

Dezelfde fietsverzekering als rechtstreeks bij de verzekeraar maar dan goedkoper!

Fietsen verzekeren

Wat voor fiets u ook wilt verzekeren, op aapverzekeringen.nl vindt u de goedkoopste fietsverzekering. Of het nu een mountainbike, wielrennerfiets of een elektrische fiets betreft. Via ons krijgt u de hoogste korting op uw fietsverzekering, zo gemakkelijk is het nou om te besparen op de premie.

Share
  • 16th jul, 2015