ENRA fietsverzekering

ENRA fietsverzekering

In de zoektocht naar een goede fietsverzekering kunt u heel veel kanten op. De ENRA fietsverzekering is daar één van. Uiteraard is dit een enkele aanbieder en heeft u verder geen vergelijkingsmateriaal. Dit kan leiden tot een hogere premie dan noodzakelijk en daar hebben wij een handige tool voor ontwikkeld.

Deze tool laat u de goedkoopste premie zien met daarbij uitstekende polisvoorwaarden zodat u er niet alleen voor komt te staan. Onze medewerkers zijn er voor om u op alle mogelijke manieren te helpen.

U kunt natuurlijk kiezen voor de ENRA fietsverzekering, maar A.A.P. Verzekeringen heeft een tegenbod: Collectiviteitskorting en bijna geen provisie!!
U bent bij ons beland omdat u zoekt naar een goede fietsverzekering maar ook vooral een hele goedkope. En wel net zo goed als de ENRA fietsverzekering!

ENRA fietsverzekering, of toch iets anders?

Omdat u ook van uw nieuwe fiets wil genieten is het risico aanwezig dat u te maken krijgt met diefstal. Niemand wenst dit, maar u kunt zich prima voorbereiden op dit soort gevallen. Met een goede verzekering krijgt u binnen no-time een oplossing voorgeschoteld. Profiteer van ons unieke aanbod en verzeker uw fiets bij A.A.P. Verzekeringen
Nu direct uw fietsverzekering berekenen!

Share
  • 25th aug, 2015