Autoverzekering allrisk

Een allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die er is. Deze wordt meestal afgesloten bij nieuwe auto’s of auto’s die jonger zijn als 5 jaar.

Autoverzekering allrisk vergelijken

Op onze website kunt u heel eenvoudig diverse allrisk autoverzekeringen vergelijken. U bent binnen 2 minuten klaar. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken, geboorte jaar, postcode, schadevrije jaren en de kilometrage in te vullen.

Onze unieke vergelijkingstool gaat dan direct alle allrisk autoverzekeringen vergelijken en toont u deze in een overzicht op uw beeldscherm. De goedkoopste autoverzekering allrisk staat bovenaan. Laat vandaag nog uw autoverzekering allrisk vergelijken door ons.

Autoverzekering allrisk – Dekking

Een allrisk autoverzekering biedt sowieso de dekking van een WA autoverzekering, de schade aan anderen is daar mee (meestal)gedekt. Daarnaast is er ook dekking van schade aan uw eigen voertuig ontstaan ten gevolge van een groot aantal oorzaken zoals;

autoverzekering allrisk

* brand, ontploffing en blikseminslag;
* diefstal;
* botsingen met dieren;
* storm, overstroming en andere natuurverschijnselen;
* botsing, omslaan, slippen, van de weg geraken e.d.;
* schade die ontstaat door een technisch gebrek in het voertuig
* kwaadwilligheid van anderen;
* vandalisme.

Wat zeker niet onder de dekking van een allrisk autoverzekering valt, zijn zaken als de normale slijtage, afschrijving, opzettelijke schade en schade die ontstaan is als de bestuurder onder invloed van drugs of alcohol was.

Autoverzekering allrisk – Eigen risico

Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen heeft u wel een eigen risico. De hoogte van de eigen risico is per verzekeringsmaatschappij verschillend. Het is dus verstandig om dit te controleren voordat u een autoverzekering allrisk afsluit.

Share
  • 5th aug, 2015