Renault autoverzekering berekenen

De beste premie voor je Renault autoverzekering.
WA, WA+ of een All Risk Renault autoverzekering.
Gegarandeerd de goedkoopste autoverzekering.

Renault autoverzekering berekenen: binnen 1 minuut

Bereken zelf alles uit of bel ons voor hulp.
Iedereen wil toch wel besparen?

Renault is een Frans automerk.
De kleinste Renault is de Twingo.
De Renault Clio is de kleinste Renault.
Dan komt de Renault Megane.

Door het unieke design is de Renault Twingo erg wendbaar en enorm ruim voor zijn klasse.

Ik word steeds ouder en krijg een nieuwe vriend erbij,
dat is mijn auto en ik ben erg blij.
We worden hele goeie vrienden en we gaan veel lol beleven,
er is alleen 1 nadeel en dat is dat ik je moet weggeven.

Geschiedenis van Renault.
Op kerstavond in 1898 staan Louis Renault en zijn broers, Marcel en Fernand met wat vrienden te praten over de auto die voor de deur staat.
Het is een Voiturette, die de 22-jarige Louis als experiment in elkaar gezet heeft door zijn De Dion-Bouton driewieler om te bouwen tot een vierwielig motorvoertuig.
Louis, destijds werkzaam bij het verwarmingsketelbedrijf Delaunay-Belleville, heeft een versnellingsbak ontworpen waarbij de motoras in de eerste versnelling rechtstreeks (prise directe) een cardanas aandrijft die eindigt in een differentieel.
Een feestende advocaat besluit om een weddenschap af te sluiten met Louis en deze vertrekt met zijn voertuig de Rue Lepic in, de Montmartre omhoog.
In die tijd een onbezonnen actie daar deze weg een stijgingspercentage kent van 13%. De advocaat is zo onder de indruk van de auto dat hij er meteen één voor zichzelf bestelt bij de jonge Fransman, alsook de rest van het gezelschap. Zo stond Louis Renault aan het begin van zijn carrière als automobielfabrikant.

De Zoé die ook als achternaam Renault heten hebben het meeste last van de nieuwe auto. Dat zegt de advocaat van de Zoé meisjes. Maar ook voor alle 35.000 andere Zoé’s in Frankrijk is het niet leuk. De ouders zijn bang dat de meisjes gepest gaan worden om hun naam. Jammer voor de ouders, maar de rechter heeft besloten dat Renault de naam gewoon mag gebruiken.

  • 22nd apr, 2015